Cześć od niedawna użytkuję hulajnoge ecorider L8 dualmotor 1600W. Jest to hulajnoga w bardzo atrakcyjnej cenie oferująca naprawdę dobre parametry jezdne. Hulajnoga elektryczna L8 dualmotor rozwija prędkość maksymalną do 60 km/h, a zasięg jaki może osiągnąć to ok. 50 km. Zasięg może być nawet znacząco większy w zależności od tego na jakim biegu się poruszamy, mi np. na pierwszym biegu czyli 25km/h udało się osiągnąć ok. 90km.
Do użytkowania hulajnogi ecorider L8 przekonały mnie świetne parametry jezdne, oraz solidna konstrukcja już na pierwszy rzut oka widziałem, że ten pojazd jest stworzony dla mnie. No i oczywiście dobra obsługa klienta oraz serwis na miejscu.
Nabyć ten świetny pojazd można w sklepie z hulajnogami elektrycznymi, który znajduję się w Warszawie na ul. Wałbrzyskiej 11 lokal 37 jest to centrum handlowe land budynek A obok metra Służew lub można dokonać zakupu bezpośrednio poprzez stronę internetową tam też możecie uzyskać, więcej informacji na temat tej hulajki oraz innych też świetnych pojazdów.
![Cool 8)]()