NIgdy nie słyszałem o Hummerze H6 (chyba to sie wzieło z ilości kół)
Jak sobie kupisz takiego Hummera to raczej nie będziesz jego kierowcą:).::Pozdrawiam::.
Ostatnio edytowany przez Endrju, 23 Lip 2007, 20:43, edytowano w sumie 1 raz
endrju napisał(a):NIgdy nie słyszałem o Hummerze H3
To jesteś nieźle zacofany. Bo H3 jest już troszkę w produkcji. Ale ja tu opisuje Hummera nazwanego H6 choć nie wiem czy taki w ogóle jest. Widziałem już Hummera na 6 kołach, ale to była 14 metrowa limuzyna.
Mnie to wygląda jak H2, tylko z dodatkową osią... A co do H3 to jest w produkcji już kilka latek... Ale jest mały, tandetny, paskudny i o połowę tańszy niż H2, który to z koleji jest o połowę mniejszy i połowę tańszy niż H1
Jazda po spożyciu alkoholu - alkoholowy zawrót głowy Zdarzenia drogowe będące wynikiem jazdy po spożyciu alkoholu od wielu lat stanowią przekleństwo polskich dróg. Podjęte przez policję działania przynoszą efekty, ale wciąż jest wiele do zrobienia.
Wymiana / odłączanie akumulatora w hybrydzie - Toyota Auris II TS Tym razem chciałem opisać jak wygląda odłączanie lub wymiana akumulatora tego małego 12V w hybrydowym Aurisie z silnikiem benzynowym 1.8. Każdy sobie z tym poradzi bo procedura jest bardzo prosta! Co nam będzie potrzebne ...
Do mnie na stację podjechał kiedyś taki długaśny, czarny, z dwiema osiami z tyłu i miał jedną szybę na środku. Nie było na niej widać żadnego dzielenia... Wysiadło z niego pełno wystrojonych angielskich pasztetów i z wrzaskiem wparowały do kiosku w poszukiwaniu toalety... A potem padło hasło że jadą na imprezkę do Londynu... To był koszmar
Nikt nie odpowiedział na pytanie, więc ja to zrobie Nie ma hummera h6. Generalnie ma on napęd na 4 koła, a na hummera h3 wystarczy normalne prawko (na h1 i h2 trzeba już C) Ale ten H3 to niezła lipa xD 3,5l na takie auto
nie lobię hummera to auto jest bezsensu dla wojska sie nie nadaje zbyt awaryjne i mało wytrzymałe(w porównaniu z innymi autami wojskowymi) do 5terenu sie nie nadaje bo pali jak smok a tylko idiota wybierze sie hummerem(zwłaszcza h1)do miasta.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.