NIgdy nie słyszałem o Hummerze H6 (chyba to sie wzieło z ilości kół)
Jak sobie kupisz takiego Hummera to raczej nie będziesz jego kierowcą:).::Pozdrawiam::.
Ostatnio edytowany przez Endrju, 23 Lip 2007, 21:43, edytowano w sumie 1 raz
endrju napisał(a):NIgdy nie słyszałem o Hummerze H3
To jesteś nieźle zacofany. Bo H3 jest już troszkę w produkcji. Ale ja tu opisuje Hummera nazwanego H6 choć nie wiem czy taki w ogóle jest. Widziałem już Hummera na 6 kołach, ale to była 14 metrowa limuzyna.
Mnie to wygląda jak H2, tylko z dodatkową osią... A co do H3 to jest w produkcji już kilka latek... Ale jest mały, tandetny, paskudny i o połowę tańszy niż H2, który to z koleji jest o połowę mniejszy i połowę tańszy niż H1
10 najoszczędniejszych SUV-ów – testy drogowe Consumer Reports Hybrydowy Lexus UX i Toyota RAV4 to najoszczędniejsze SUV-y pod względem zużycia paliwa na rynku. Tak wynika z testów w rzeczywistych warunkach drogowych, przeprowadzonych przez największą i najbardziej prestiżową ...
Kierowanie z tylnego siedzenia - backseat driver Niechciane komentarze i wskazówki czy ostentacyjne wzdychanie z niezadowolenia – to typowe zachowania osoby, którą po angielsku nazywa się "backseat driver", co oznacza kierującego z tylnego siedzenia. ...
Do mnie na stację podjechał kiedyś taki długaśny, czarny, z dwiema osiami z tyłu i miał jedną szybę na środku. Nie było na niej widać żadnego dzielenia... Wysiadło z niego pełno wystrojonych angielskich pasztetów i z wrzaskiem wparowały do kiosku w poszukiwaniu toalety... A potem padło hasło że jadą na imprezkę do Londynu... To był koszmar
Nikt nie odpowiedział na pytanie, więc ja to zrobie Nie ma hummera h6. Generalnie ma on napęd na 4 koła, a na hummera h3 wystarczy normalne prawko (na h1 i h2 trzeba już C) Ale ten H3 to niezła lipa xD 3,5l na takie auto
nie lobię hummera to auto jest bezsensu dla wojska sie nie nadaje zbyt awaryjne i mało wytrzymałe(w porównaniu z innymi autami wojskowymi) do 5terenu sie nie nadaje bo pali jak smok a tylko idiota wybierze sie hummerem(zwłaszcza h1)do miasta.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.