Witam.Proszę o info na temat wrażeń z użytkowania i serwisu H3. Mam auto do testów /manual ,r 2007/i przymierzam się do kupna.Samochód będzie użytkowany na kiepskich drogach + asfalt lecz nie w trudnym terenie.Zastanawiam się czy do takiej jazdy nie lepszy będzie jednak automat H3....Proszę o sugestie faktycznych obecnych czy byłych użytkowników.
Ja w ogóle nie wiem czy H3 to dobry pomysł za ta kasę masz Patrola który według mnie jest dużo lepszy od Hammera.Z gorszym wyposażeniem ale według mnie dużo lepsze Toyota Land Cruser czy Pajero. H3 jest fajne ale na pokaz zapytam jeszcze czy wiozłeś pod uwagę spalanie tego wozu koszty napraw tego samochodu nie naprawi ci zbyt wielu mechaników w Polsce.
Dokładnie. H3 to typowo lanserski samochód, do jazdy po czarnym. W teren się nie nadaje - za szeroki, za duży, za dużo pali, kłopot z częściami zamiennymi, drogi w utrzymaniu i ma beznadziejne właściwości terenowe.
Ale skoro Ci się podoba......
Ogladnołem filmik i podtrzymuje swoje zdanie na tema Hammera H# jak chcesz samochód terenowy i ma być z Hammerów to H1.Bardzo dobrze na tych filmach widać że ledwo daje sobie rady.Weź pod uwagę że prowadzą go ludzie doświadczeni a na większości filmików przed nimi jedzie inne auto i toruje drogę Hammerowi np. jak na tym
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
facet dobrze wie gdzie jechać by sie nie zawiesić.
Nietrzeźwy poranek wśród kierowców Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...
Nie używasz okularów przeciwsłonecznych? Gorzej widzisz w nocy Wiosna to czas, kiedy kierowcy są szczególnie narażeni na oślepiające działanie promieni słonecznych. Najlepiej ochronią nas przed nimi właściwie dobrane okulary przeciwsłoneczne. Badania wykazały, że używanie takich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.