Hummer Szukam do wynajęcia z okolic Malopolski

16 Mar 2007, 14:56

Witam wszystkich. Jestem tu pierwszy raz i zupelnie nie znam sie na samochodach terenowych (mogę jedynie stwierdzić czy jest ładne czy nie :lol: ). Szukam Hummera, ponieważ mój narzeczony zawsze marzył, żeby sie przejechać takim autem. I tak sobie pomyslalam, ze moglibysmy pojechac do slubu takim autkiem (nie ukrywam, ze mnie również ono się podoba, oczywiscie wizualnie :lol: ). Wiec zastanawiam sie czy ktos nie zechcialby wynajać takowego cuda na pare godzin w dniu naszego slubu. Jezeli znacie kogos, kto by sie na cos takiego zgodzil i w dodatku nie mieszka w Gdyni :), to bardzo prosilabym o jakiekolwiek informacje. Jestem z Krakowa, a slub dopiero za rok, wiec troche czasu jest, niemniej jednak byloby milo wiedziec, ze nie musze juz dalej szukac :)). uff, ale sie rozpisalam :)) Z gory ogromnie dziekuje i pozdrawiam
Paula_bp
Paula_bp
Nowicjusz

16 Mar 2007, 22:52

Witam,
Widziałem takie ogłoszenie o wynajęciu Hummera 1.000zl za dobę z wliczonym przebiegiem 100km. Zobacz sobie może ci się przyda tu masz link [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi