Witam,
Bardzo proszę o info na temat największych hurtowni motoryzacyjnych typu: Inter Cars, Auto Partner, Fota, Hart, Gordon, Górecki etc. Jak się Wam z nimi pracuje? Która ma najciekawszą ofertę, pracowników, obsługę czy dodatki dla klientów?
Hej pracuje w serwisie. Głównie zajmuje sie organizacja częsci. Bardzo dobrze współpracuje mi sie z INTER CARS. Dostępność części jest na wysokim poziomie . Obsługa rzetelna(bynajmniej w moim oddziale), Duży wybór producentów. Z Fotą rzadziej ale jakoś subiektywnie nie jestem do niej przekonany. Kiedyś miałem problem z zwrotem części . Chociaż oferują dowóz co godzinę. Asortyment i dostepność na podobnym poziomie jak IC
Ja również korzystałem z usług IC i Foty, mam podobne odczucia jak Masselo jeśli chodzi o Fote, czasami można mieć przygodę jeśli chodzi o zwrot części . Oprócz tych dwóch hurtowni, korzystałem jeszcze z ipartsa i czesci24.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Top 10 najbardziej cenionych rajdów off road Witaj w ekscytującej arenie wyścigów off-road, gdzie każda sekunda jest walką z nieprzewidywalnymi elementami przyrody, a każdy skręt kierownicy to decyzja o triumfie lub porażce. W tym świecie, gdzie grunt pod kołami ...
Ceny zawsze danej części warto sprawdzać w różnych hurtowniach przed zamówieniem bo często różnice sięgają kilkudziesięciu procent, a przy drogich częściach wychodzi wtedy spora różnica.
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.