Hurtownie motoryzacyjne - opinie

14 Sty 2011, 12:39

Witam,
Bardzo proszę o info na temat największych hurtowni motoryzacyjnych typu: Inter Cars, Auto Partner, Fota, Hart, Gordon, Górecki etc. Jak się Wam z nimi pracuje? Która ma najciekawszą ofertę, pracowników, obsługę czy dodatki dla klientów?
megabejbe
Nowicjusz

Miejscowość: prywatne

14 Sty 2011, 17:02

A co cię głównie intersuje - współpraca ( masz warsztat i szukasz dostawcy ), chcesz tam pracować, naprawiać samochód?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

16 Sty 2011, 20:05

Hej pracuje w serwisie. Głównie zajmuje sie organizacja częsci. Bardzo dobrze współpracuje mi sie z INTER CARS. Dostępność części jest na wysokim poziomie . Obsługa rzetelna(bynajmniej w moim oddziale), Duży wybór producentów. Z Fotą rzadziej ale jakoś subiektywnie nie jestem do niej przekonany. Kiedyś miałem problem z zwrotem części . Chociaż oferują dowóz co godzinę. Asortyment i dostepność na podobnym poziomie jak IC

Pozdrawiam :mrgreen:
Masselo
Nowicjusz

Miejscowość: Police/Szczecin

04 Lut 2011, 12:27

Na rynku rozwija się Master Sport
 www.master-sport.de/PL/
myślę, że warto sprawdzić
Ostatnio edytowany przez gladiatorka, 05 Lut 2011, 00:34, edytowano w sumie 1 raz
gladiatorka
Nowicjusz

Miejscowość: krak

04 Sie 2015, 12:27

Ja również korzystałem z usług IC i Foty, mam podobne odczucia jak Masselo jeśli chodzi o Fote, czasami można mieć przygodę jeśli chodzi o zwrot części :). Oprócz tych dwóch hurtowni, korzystałem jeszcze z ipartsa i czesci24.
Karol35
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 05 1987
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW M3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2010

19 Maj 2020, 12:22

U nas sprawdza się hurtownia aparts mają i dobra ofertę cenową, i spory asortyment, a przy tym szybkie dostawy
maćko90
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Peugeot 3008DKR Maxi – dane techniczne
    Peugeot 3008DKR Maxi został zaprojektowany do jazdy na czas po drogach o nawierzchni miękkiej, wydmach oraz bezdrożach i jest przygotowany na najtrudniejsze warunki, spotykane na trasach rajdów terenowych całego świata. ...

19 Maj 2020, 12:39

Ceny zawsze danej części warto sprawdzać w różnych hurtowniach przed zamówieniem bo często różnice sięgają kilkudziesięciu procent, a przy drogich częściach wychodzi wtedy spora różnica.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

11 Wrz 2020, 12:37

Te rozbieżności w cenach bywają spore więc warto czasem trochę czasu poświęcić na znalezienie czegoś w dobrej cenie
DamianRR
Nowicjusz