"hydraulika" lub tzw "skaczace samochody"

10 Lip 2008, 09:10

Witam!!
mam małe pytanie:
czy ktoś się orientuje gdzie w polsce można wykonac taka istalacje chodzi mi o wmontowanie silownikow w zawieszenie (to tak w skrocie bylo)co zpowoduje tzw skaczace auta.
jesli juz ktos wie gdzie to mozna wykonac to za jaka kwote oczywiscie tak mniej wiecej
z gory dzieki
mateusz15wch
Nowicjusz

15 Lip 2008, 22:01

Przestań z tym Agr0 Tuningiem podpatrzonym w Need For Speedzie.

PS: Jeśli Cie to uraziło to sorry, ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Rodri94

15 Lip 2008, 23:23

spoko;]
nie chodzi mi o to ze cale auto skacze jak to bylo w nfs!!!
chodzi mi bardziej o montaz czegos w stulu aut typu cadillac!!
nie wie pan gdzie takiej przerobki mozna dokonac
mateusz15wch
Nowicjusz

18 Lip 2008, 13:15

Aa o to chodzi. Niestety nie wiem ;\
Rodri94

12 Sie 2008, 00:24

Jeżeli chcesz mieć zawieszenie hydrauliczne to przygotuj się że z twojego portfela zginie 10k i pozbędziesz sie bagażnika poprzez instalacje akumulatorów. Innym ciekawym rozwiązaniem jest zawieszenie pneumatyczne - air ride. Jeżeli większość rzeczy wykonasz samemu to powinno to ciebie wynieść w granicach 3-4k a jeżeli ktoś to również może być to cena rzędu 10k.

Zobacz co oferuje chromowane.pl jeszcze poszukaj na cultstyle.pl tam są ludzie od air ride
Opel Kadett E 3D 1.6i
chudy
Nowicjusz

Miejscowość: łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

System zdalnego parkowania na parkingach wielopoziomowych
    Audi otrzymuje w USA dwie nagrody za system zdalnego parkowania. Rozwiązania techniczne, które Audi stworzyło z myślą o tzw. zdalnym, bez ingerencji kierowcy parkowaniu, znalazły duże uznanie także u amerykańskich ...
    Samochody Toyoty otrzymają karty SIM
    Japoński operator telekomunikacyjny KDDI będzie dostarczał karty SIM do połączonych w sieci samochodów Toyoty. Nowe karty umożliwią globalną komunikację i wymianę danych między autami. Do 2020 roku Toyota zamierza ...