Hyundai Accent - Warto?

19 Maj 2010, 19:32

Witam serdecznie.

Mam do was pytanie odnośnie Hyundai Accenta, warto nabyć ten samochód?

Mam ograniczoną zdolność kredytową :razz: także poszukuję samochodu do tej ceny.

Link - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wiem, że tutaj nadkola łapie ale chodzi mi o to żeby się dobrze jezdziło.

Zależy mi na samochodzie, mało awaryjnym a jeżeli już zdarzy się awarja to żebym nie poszedł z torbami..

Także, co sądzicie o tym samochodzie?

Liczę na waszą pomoc.

Każda informacja jest dla mnie na wagę złota.

Pozdrawiam.
seromontis55
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

19 Maj 2010, 22:02

Ogólnie auto nie zachwyca osiągami, wyposażeniem czy tak bardzo modną ostatnio jakością plastików (chociaż w tej klasię za tą cenę nie dostaniesz skóry i mahoniowego drewna więc jest ok). Największe jego zalety (jeśli wierzyć właścicielom Accenta z forum FK Hyundaia) to tania eksploatacja i brak poważniejszych awarii. Owszem, czasem wyjdzie jakaś rdza na nadkolach czy masce, cośtam w zawieszeniu się wymieni, ale ogólnie jakieś pierodoły (nie zgłębiałem tematu Accenta, jak chcesz to wejdź na forum.hyundaifanclub.pl i tam dokładniej popytaj) i dosyć tanie w naprawie. Jeszcze nie słyszałem żeby komuś odpadło koło czy pękł silnik (usterki które miałem w 3-letniej Toyocie i 2-letnim Fordzie :) )
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

20 Maj 2010, 06:20

Niestety...nie można już obejrzec ołoszenia. :???:
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Shooting brake, czyli sportowe kombi
    Określenie shooting brake od dekad wywołuje wiele emocji wśród fanów motoryzacji. W internecie możemy znaleźć mnóstwo wizualizacji prezentujących popularne sportowe samochody w takiej odsłonie. Wielu ...