Hyundai Copue???

16 Lis 2008, 20:12

Witam wszystkich. Mam takie zapytnie ostnio widzie na naszych polskich ulicach dość nie typowy jak dla mnie i rzadki do oglondania Hyundai Copue i bardzo mi sie podoba aż kusi go kupić hehe :D. Nie stety nigdy sie nie spotkałem z opiną tej marki i tego samochodu może dla tego że na naszych drogach można znaleść zwykłego nudnego niemca i jeszcze jakieś inne bubeloty wiec nie wiem jak to z tym jest!!! W ogule chciałem się zapytać na temat tego samochodu ile pali w miescie i w trasie, jak jest tam w środku dużo miejsca i ile osób się zmieści, i czy dość często się psuje proszę o odpowiedz.
Ostatnio edytowany przez loldawidek, 16 Lis 2008, 20:37, edytowano w sumie 1 raz
loldawidek
Nowicjusz

16 Lis 2008, 20:19

pierwsze poczytaj słownik ortograficzny

patrz:

- więc

- w ogóle

bo to strasznie razi w oczy ;s
LUKSUSq
Nowicjusz

19 Lis 2008, 20:13

rzadko spotykane ponieważ wiele osób nie jest przekonanych co do tej marki .
po 1 . Ile pali... wspominales coupe...nie okresliles roku produkcji wiec nie wiem czy chodzi tutaj o silnik 1.6 czy 2.7
po 2 . Wiele osób Ci na pewno powie iż sporowadzając takie autko trzeba liczyc się z tym iż rzadkie auto na drodze=rzadkość części zamiennych chociaż samochod z dalekiego wschodu.
po 3 . Sam chciałem go kupic... opinie są takie, chodzi mi o te z którymi ja się spokałem iż marka jak marka, jeżeli kupi się samochód w stanie dobrym i bedzie się o niego dbało to będzie się sprawdzał. Poszaleć nim nie poszalejesz 167km to sporo ale ścigać się tym nie bardzo. Blachy oczywiście są wytrwałe i myślę ,że z tym problemu nie bedzie o ile wcześniej przy danym modelu nie były .;) Pozdrawiam 2.7 167km z 2004rok pali w mieście o 9.0 do ++ jak każe takie autko ;) Pozdro
Tiddey
Nowicjusz

Miejscowość: Chodzież