Hyundai Coupe 1.6 i 16V

09 Mar 2010, 15:14

Witam chciałbym zakupic autko które jest wyżej wymienione w temacie .. czyli Hyundai Coupe 1.6 wersja 3,, z 105k silnikiem ...

Jak uważacie czy to dobry wybur.. lubie szmochody zrywne sportowe i przyjemne wizualnie w środku .. nie chce byc demonem prędkosci ale na światłach nie chce zawsze ruszac ostatni...

Czy wie ktoś z was cos o tych samochodac jakie są ... czy warto bo wizualnie mi sie mega podoba ... pozdrawiam.. acha.. autko by służyło do codziennych dojazdów do pracy i małych wypadów na zakupy .. do pracy koło(30km w jedna strone)
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
BNA
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Kraków

09 Mar 2010, 18:16

Ogólnie dobre auto, na forum Hyundaia na którym też jestem go chwalą (a przynajmniej nie narzekają ;) ) - najlepiej tam zasięgnij więcej info od osób które nim jeżdżą na codzień. Co do silnika to 105KM wprawdzie mułem nie będzie, poza tym to autko dość lekkie, ale sportowych osiągów i wciskania w fotel nie zapewni. Ostatni spod świateł na pewno nie ruszysz, ale jest ryzyko że łyknie cię rodzinne kombi jakaś Honda Accord czy inne BMW touring ;) Jak lubisz docisnąć to najmniej 2.0, chociaż on oczywiście więcej pali
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne