HYUNDAI COUPE awaryjność i wrażenia z jazdy

25 Lis 2007, 13:55

Witam. Wiem, że jest coś takiego jak opcja szukaj, ale używając jej nie jest łatwo znaleść jednak to czego sie szuka. Proszę tylko by w tym miejscu wypowiedziało sie kilka osób na temat HYUNDAI COUPE `97-`98. O awaryjności, i wrażeniach.Poprostu czy polecają ten samochód. Waham się między HYUNDAI COUPE,a Hondą Civic. O hondzie wiem dużo,a o HYUNDAi-u niewiele. Wygląd atrakcyjniejszy ma Coupe. Każde zdanie na jego temat mi sie przyda, a i wszytko będzie w jednym miejscu.

Z góry dziękuję wszystkim
kinimod
Nowicjusz

25 Lis 2007, 15:40

Awaryjnosc jest, bo pewna mi znajoma para po weselu wlasnie kupila takie autko...i w bliskim czasie od zakupu juz z czyms tam musieli gonic do warsztatu/serwisu... ale autko niczego sobie:)
LuckyLuck
Nowicjusz

25 Lis 2007, 15:45

:D LuckyLuck: może Twoi znajomi po prostu wykonywali rutynowe wymiany płynów, klocków, świec chociażby... a Ty zaraz, nie wiedząc co - walisz: awaryjność jest! Dla porządku dowiedz się, co takiego naprawiali, ci Twoi znajomi?
fordon

25 Lis 2007, 17:15

Witam:)

Samochod bardzo ladnie sie prezentuje za rowno w srodku jak i na zewnatrz. Jazda tym samochodem sprawia przyjemnosc. Na uwage zasluguje zestaw audio. Samochod wyposazony juz w podstawowy system audio (pomimo brzydkiego design´ radia sugerujacy niska jakosc) zadowoli 90% osob poprzez jakosc niskich tonow i basow (6 glosnikow wystarcza idelanie) . Doskonale sie prowadzi. Szyby atermiczne utrzymuja cieplo w samochodzie i niepozwalaja by sie szybko nagrzal. Bagaznik nie jest bardzo duzy ale wystarczajaco duzy by przewiezc 2 bardzo duze torby. Auto jest lux,nikt nie przejdzie obok niego obojetnie!Ma niezle osiagi,prowadzi sie dobrze,jest niezawodne,zuzywa rozsadne ilosci paliwa,co prawda E 98,ale i tak profanacja byloby zakladanie instalacji gazowej do takiego wozu!

.::Pozdrawiam::.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań