Hyundai coupe czy Peugeot 407 coupe.

08 Gru 2011, 09:46

Witam pytanie tak jak w temacie. Peugeota ciężko znalezc a Hyundaia mam niedaleko i dość cikawa oferta. Jak z awaryjnością tych samochodów, mam zamiar kupić w roczniku 2007. Zamienniki są ogólnodostepne do obu modeli ? Silnik Hyundaia 2.0 143 km wydaje się oszczędniejszy niz 2.2 benzyniak Peugeota. Co myślicie ?
lukejro
Nowicjusz

Auto: Audi A6 2.4 V6 165 KM

09 Gru 2011, 01:01

Z tego co czytałem (o Hyundaiu) to auto jest dosyć dobre w miarę nowe dość ładne (chociaż to kwestia gustu) i bardzo się nie psuje a jak na silnik 2.0 ma dobre osiągi jakieś 8sec. do 100 km :twisted: a spalanie to około 10 -12 po mieście no wiadomo zależy jeszcze od stylu jazdy. To jest wyciągnięte z opinii posiadaczy tych aut:) Wiem bo sam chciałbym zakupić taki model myślę że Hyundai byłby dobrym wyborem pozdrawiam
panaas
Nowicjusz

Auto: `
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpierw kierunkowskaz, potem hamowanie
    Obok braku sygnalizowania kierunkowskazem planowanego manewru, podstawowym błędem wielu kierowców jest nieodpowiedni moment włączenia kierunkowskazu. Zarówno zbyt wczesne, jak i zbyt późne sygnalizowanie ...
    Volkswagen zmienia plany dotyczące sportu samochodowego
    Marka Volkswagen zmienia swoje plany dotyczące aktywności w sporcie samochodowym. Od 2017 roku Volkswagen będzie koncentrował się na nowych technologiach oraz dyscyplinach angażujących klientów. Po czterech latach ...