Hyundai Coupe. PROBLEM Z RADIEM I CENTRALNYM!! POMOCY

29 Cze 2010, 16:29

witam... posiadam hyundaia coupe z 2005r i niestety pospieszyłem sie z naładowaniem akumulatora, nie działa mi teraz radio, centralny z alarmem i zegarek na desce, powiedzcie czy przestawilo mi sie cos w kompoterze??, z tego co wiem to centralny pod względem mechanicznym jest sprawny. czy może jakiś sterownik sie przepalił?? jestem ciemny.... pomocy...

[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 18:21 ]
napisze dokładnie jak wyglądała ta głupia operacja, po rozładowaniu akumulatora podniosłem maskę, załączył się alarm. Odłączyłem klemę podładowałem aku. prostownikiem, podłączyłem klemę i wył pilotem alarm następnie spowrotem odłączyłem klemę i naładowałem aku do pełna.No i po tym wszystkim okazało sie ze nie działa radio, zegarek, i alarm. Gdy w stacyjce jest przekręcony kluczyk przy otwartych drzwiach to po drugiej stronie w drzwiach pasażera samoczynnie otwiera sie zapadka od centralki to swiadczy o tym ze jest sprawne pod względem mechanicznym
89karuzel89
Nowicjusz

Miejscowość: gniezno
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena
      "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...