Hyundai Getz - Pierwszy samochód

30 Sie 2013, 16:22

Witam

Chciałem się dowiedzieć czy taki właśnie samochodzik nadaje się na pierwszy, jak z częściami (drogie?), czy jest to awaryjne autko? Z góry dzięki za opinie :)
napzoor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Sie 2013, 16:27

Samochod jest dobry. A jaki masz budżet?
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

30 Sie 2013, 16:49

Budżet około 9tyś. Samochód mi się podoba, mam okazje kupić po znajomości, jednak nie chciałbym wydawać Bóg wie ile pieniążków na ewentualne naprawy :)
napzoor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Sie 2013, 17:02

Auto porządne i trwałe, a relacja ceny do jakości i stanu na bardzo dobrym poziomie. Nawet w niemieckich rankingach bezawaryjności wysoko stoi ale ja w te lipne rankingi nie wierze, bo każdy mówi co innego. Ceny nie są drogie i ogólnie dostępne.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Drift kontrolowany z najwyższą prędkością
    Nissan ustanowił rekord świata Guinnessa w kategorii driftu z najwyższą prędkością. Specjalnie przygotowany NISSAN GT R NISMO z roku modelowego 2016 wszedł w poślizg kontrolowany przy prędkości 304,96 km/h. Masato Kawabata, ...