Hyundai Getz - Pierwszy samochód

30 Sie 2013, 16:22

Witam

Chciałem się dowiedzieć czy taki właśnie samochodzik nadaje się na pierwszy, jak z częściami (drogie?), czy jest to awaryjne autko? Z góry dzięki za opinie :)
napzoor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Sie 2013, 16:27

Samochod jest dobry. A jaki masz budżet?
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

30 Sie 2013, 16:49

Budżet około 9tyś. Samochód mi się podoba, mam okazje kupić po znajomości, jednak nie chciałbym wydawać Bóg wie ile pieniążków na ewentualne naprawy :)
napzoor
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Sie 2013, 17:02

Auto porządne i trwałe, a relacja ceny do jakości i stanu na bardzo dobrym poziomie. Nawet w niemieckich rankingach bezawaryjności wysoko stoi ale ja w te lipne rankingi nie wierze, bo każdy mówi co innego. Ceny nie są drogie i ogólnie dostępne.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...