WItajcie. Przedstawiam wam projekt nowego Hyundai'a i20 w wersji race. Praca zrobiona na konkurs autemo, mam nadzieję że uda się zdobyć trochę punktów Mam nadzieję że wam się spodoba.
Jak dla mnie fajny wygląd i pomysł. Jedyne co mi się w oczy rzuciło to wrażenie naklejek na zderzaku tej czarnej i dunlop że są płaskie, a powinny chyba uciekać lekko z zaokrągleniem zderzaka.
Lexus GX Overland - największe terenowe wyzwania i nocowanie w głuszy Czy luksusowy SUV może być jednocześnie prawdziwą, terenową wyprawówką? Przy pomocy zmodyfikowanego modelu GX kanadyjski oddział Lexusa pokazuje, że jak najbardziej. Pokazowy GX Overland jest gotowy nawet na największe ...
Praktyczny mały samochód hybrydowy Samochody z alternatywnymi napędami od lat systematycznie zyskują na popularności, a prym w tym segmencie wiodą tańsze i bardziej praktyczne od samochodów elektrycznych modele z napędem hybrydowym. Ile kosztuje ekologia? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.