Hyundai i30. Ocena ogłoszenia

18 Lip 2019, 11:27

Cześć, w sobotę chciałbym podjechać obejrzeć Hyundaia z ogłoszenia, mam blisko więc nie stracę wiele na podróży.
Komis, a jakże, znaleźć w Polsce samochód od pierwszego właściciela salon Polska graniczy z cudem. Tzn znalazłem, jednego, ale do niego mam już trochę dalej, jak się uprę to też pojadę.

Do rzeczy, chcę pojechać, zobaczyć ten samochód, jak ogólnie będzie wyglądał na w miarę zadbanego to chcę go wziąć do ASO hyundaia w Toruniu.

Link do ogłoszenia:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jakieś rady przed obejrzeniem? Jak już mówiłem, mam blisko więc na podróż strace dosłownie kilkanaście złotych. No i jest to tak naprawdę pierwszy hyndai jakiego będę oglądał, więc jak będzie g...o to przynajmniej w nim posiedzę i się przymierzę czy mi pasuje w środku.
Colossus91
Nowicjusz

Auto: Peugeot 406

18 Lip 2019, 11:46

Naprawdę szukając 10 letniego auta wymagasz żeby było od pierwszego właściciela? Aż sprawdziłem statystyki, hjundaj sprzedał w PL w 2009r 12545 aut, wszystkich, każdego modelu. Teraz po 10 latach chcesz znaleźć konkretny model, którym ktoś jeździ od dziesięciu lat i akurat wymyślił, że go sprzeda. Delikatnie mówiąc, bardzo mało prawdopodobne

1. W teorii nie możesz poruszać się owym autem na drodze i jeśli ma być 100% legal to lawet do serwisu
2. Ogarnij sobie jakiś artykuł na temat miejsc wrażliwych na korozję - zarówno w i30 jak i w bliźniaczym ceed było kilka takich tematów.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

18 Lip 2019, 12:31

Dobra trochę przesadzilem z tym pierwszym właścicielem 8)

Tak sobie poczytałem, to na lawecie trzeba takie auto do domu sprowadzać. Jak chce się legalnie oczywiście.
Colossus91
Nowicjusz

Auto: Peugeot 406
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...