Hyundai i30. Ocena ogłoszenia

18 Lip 2019, 12:27

Cześć, w sobotę chciałbym podjechać obejrzeć Hyundaia z ogłoszenia, mam blisko więc nie stracę wiele na podróży.
Komis, a jakże, znaleźć w Polsce samochód od pierwszego właściciela salon Polska graniczy z cudem. Tzn znalazłem, jednego, ale do niego mam już trochę dalej, jak się uprę to też pojadę.

Do rzeczy, chcę pojechać, zobaczyć ten samochód, jak ogólnie będzie wyglądał na w miarę zadbanego to chcę go wziąć do ASO hyundaia w Toruniu.

Link do ogłoszenia:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jakieś rady przed obejrzeniem? Jak już mówiłem, mam blisko więc na podróż strace dosłownie kilkanaście złotych. No i jest to tak naprawdę pierwszy hyndai jakiego będę oglądał, więc jak będzie g...o to przynajmniej w nim posiedzę i się przymierzę czy mi pasuje w środku.
Colossus91
Nowicjusz

Auto: Peugeot 406

18 Lip 2019, 12:46

Naprawdę szukając 10 letniego auta wymagasz żeby było od pierwszego właściciela? Aż sprawdziłem statystyki, hjundaj sprzedał w PL w 2009r 12545 aut, wszystkich, każdego modelu. Teraz po 10 latach chcesz znaleźć konkretny model, którym ktoś jeździ od dziesięciu lat i akurat wymyślił, że go sprzeda. Delikatnie mówiąc, bardzo mało prawdopodobne

1. W teorii nie możesz poruszać się owym autem na drodze i jeśli ma być 100% legal to lawet do serwisu
2. Ogarnij sobie jakiś artykuł na temat miejsc wrażliwych na korozję - zarówno w i30 jak i w bliźniaczym ceed było kilka takich tematów.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

18 Lip 2019, 13:31

Dobra trochę przesadzilem z tym pierwszym właścicielem 8)

Tak sobie poczytałem, to na lawecie trzeba takie auto do domu sprowadzać. Jak chce się legalnie oczywiście.
Colossus91
Nowicjusz

Auto: Peugeot 406
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Instalacje gazowe II generacji
    Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...