Hyundai i30 - Porady ( opłaca się czy też nie ?)

14 Lis 2009, 23:03

Witam mam pewien problem zamierzam kupić Hyunadai i30 i tutaj w związku z tym mam do użytkowników tego forum kilka pytań, a mianowicie. Ogólnie rzecz biorąc interesuje mnie wszystko o tym aucie.

-Jakie są wady i zalety tego autka ?
- Czy w ogolę opłaca się je kupić ?
- Jak z awaryjnością, i spalaniem tego auta ?

//VW Poprawiłem, powód; Nie dobrzen apisałeś ten temat.
Ostatnio edytowany przez alberigo, 15 Lis 2009, 08:50, edytowano w sumie 1 raz
alberigo
Nowicjusz

Miejscowość: rybnik

15 Lis 2009, 09:18

Mój ojciec ma i30CW od około roku i jak na razie żadnych problemów z autem. Silnik 1.6 jest dość oszczędny. W trasie 7-7.5/100 w mieście koło 10-11l. Silnik bardzo elastyczny z dobrze zestrojoną skrzynią biegów. Zrywny mimo małej pojemności, komfortowy. Jednym słowem mój ojciec jeszcze nie narzeka, a często mu się to zdarza
Wdowiar
Nowicjusz

Miejscowość: Zadupie
Auto: Citroen C2 VTR by Loeb
Silnik: 1.6 122
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

15 Lis 2009, 11:02

Moim zdaniem warto zakupić ten samochód bo cena jest kusząca a wyposażenie jest bardzo dobre nawet w standardzie.
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Idealny samochód na wyprawy w nieznane
    Projektując na nowo samochód rodzinny, Dacia pragnęła wyjść naprzeciw pragnieniom współczesnych rodzin związanym z wędrówkami, spotkaniami z przyrodą czy aktywnością na świeżym powietrzu, jak również ...
    Toyota FJ Cruiser w stylu retro
    Wśród fanów aut terenowych jest grupa, która jednocześnie darzy sentymentem klasyki gatunku i ceni komfort nowoczesnej motoryzacji. Do tych kierowców adresowane są modele w stylu retro, takie jak ...