Jednak zdecydowałam się na Peugeota 308 PL salon 2009 rok, przebieg 120 tys, 1.6 HDI (bez dwumasy i PDF), tylko 90 km (ale za to bezawaryjny i ekonomiczny), po wymianie rozrządu i filtrów - cena 17 tys.
Najtańsze flotówki na Allegro są w podobnej cenie, a nawet ciut droższe. Z tym, ze większość tych aut ma dużo wyższy przebieg. Wiec albo mamy do czynienia z prawdziwą okazją albo z miną jakich wiele
Auto okazało się miną tzn. po flotowe, licznik kręcony a po ulewach woda w środku drzwi się przelewała. Jeździł super i swoje na nim zarobiłam ale żegnałam się z nim z ulgą
Niezniszczalny pickup na służbie z zabudową dla straży pożarnej Auta służb ratunkowych muszą być gotowe do akcji w każdej chwili. Nie mogą zawieść w momencie próby, a ich eksploatacja powinna być długa i bezproblemowa. Nie ma pickupa, który spełniałby te wymagania lepiej ...
Silnik 2UR-GSE Powody do dumy mają również inżynierowie odpowiedzialni za stworzenie jednostki V8 2UR-GSE. To wolnossący motor, który jest sercem sportowych Lexusów z ostatnich lat. Dzisiaj jednostkę znajdziemy pod ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.