Hyundai Sonata + GAZ

24 Sie 2008, 15:24

Witam

Chcialbym kupic Hyundai Sonate(rocznik 99, 00) i zalozyc instalacje gazowa. I tu moje pytanko do was ... Czy wogule jest mozliwosc zamontowania LPG w Sonacie i ile to mniej wiecej by kosztowalo.
Za odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam
Everybody Lies
zajonc
Nowicjusz

13 Sty 2011, 22:57

Witam, to zalezy jaki masz silnik. Ja mam w swojej sonacie V6 170km (6 cylindrow) i za instalacje BRC P&D wraz z montazem zaplacilem ponad 4000zł. Sprawa wyglada inaczej jezeli masz 4 cylindry 2.0 wtedy z tego co pamietam wychodzi znacznie taniej bo okolo 2500zł. Gaz w samej Sonacie prawuje sie znakomicie, jestem naprawde zachwycony. Jakby w naszym kraju cena PB byla na normalnym poziomie nigdy bym nie myslal o LPG a tak zalozylem i nie moge narzekac. Koszt calej zabawy wroci Ci sie, nie zaleznie od tego ile bd jezdzil. (Im wiecej tym szybciej:P) Calosc montowalem w EGP w Warszawie. Polecam. Znaja sie na rzeczy!
Mateuszek
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Lip 2012, 14:28

Widze ze duzo osob montuje gaz w warszaiw w egp. zdecydowalem sie rownierz na nich bo maja tanio i szybko i jestem zadowlony. bez owijania w bawelne zrobili co trzeba :)
rafal500
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 1982
Auto: chevrolet
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo Giulia GTA 1965 rok
    Pośród Alf Romeo z lat 60., które najbardziej zapadły w pamięć jej miłośników, pierwszoplanową rolę zajmuje Giulia Sprint GTA, niezaprzeczalna gwiazda wyścigów. Jej kształt jest prawie taki, jak ...