REKLAMA
Witam
Mam na imię Radek mam 24 lata i mieszkam w Toronto.
Chciałbym kupić pierwsze auto o lekkim zacięciu sportowym i zastanawiam się właśnie nad tymi modelami.
Dodam, że jestem zielony z dziedziny mechaniki samochodów.
Na auto chce przeznaczyć mniej więcej 6-7tyś $ Can czyli jakieś 21tyś zł i będzie ono kupowane tutaj w Toronto.
Tu jest stronka takie Torontyjskie Allegro heh http://toronto.kijiji.ca/f-cars-vehicle ... ceZ4Q2c000
Tu właśnie przeglądam auta.
Moje upodobania i warunki jakie chciałbym, żeby miało autko...
1. nie zależy mi aż tak bardzo na spalaniu gdyż tu benzyna kosztuje 3zl czyli 1 $ ale nie chce też zbyt duzego silnika chociaż akurat te modele co wymienilęm to takowych nie posiadają jak dobrze mniemam
2. Oczywiście jak najmniej awaryjne to chyba podstawa, bo jak już wspomniałem jestem zielony z dziedziny mechaniki, pewnie sie nauczę z czasem, to wiadomo nie od razu się wszystko wie i potrafi.Jak sie mają części w tych modelach w którym najdroższe a w którym najtańsze prosiłbym od 1 najdroższe do 3 najtańsze wymieniaąc modelami.
3. Komfortowe w prowadzeniu i bezpieczne jak dla pierwszego kierwocy
4. I tu proszę Was Panowie na co mam jeszcze zwracać uwagę w wyborze pierwszego auta czym sie sugerować (nie chodzi mi wcale o szpan na mieście z nie jestem taki chociaż nie pogniewałbym się jakby autko było w późniejszym czasie stuningowane z resztą tu nie ma czym szpanować w Toronto bo tyle super drogich aut jeździ ).
Nie zmienię już zdania, żeby kupić całkiem coś innego niż z tych 3 aut co wymieniłem, to tak na marginesie
Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedź
Radek
[ Dodano: Sob Maj 29, 2010 22:12 ]
nikt nic nie poradzi?
[ Dodano: Sob Maj 29, 2010 22:32 ]
Tu znalazłem takie porównanie z czego wynika że hyundaj jest lepszy jakie jes Wasze zdanie ?
[link do autocentrum.pl wygasł]
[ Dodano: Nie Maj 30, 2010 18:49 ]
EEEE no nikt mi nie odpowie co jest?