REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
WOJTASGARD napisał(a):. Jeśli mocowanie jest krzywe, można to naprostować?
Dla mnie to zadna nowość.Jak pisałem wyzej siedziałem w tym temacie to cos troche wiem.Przyklad który dobrze pamiętam.Prawdopodobnie Peugot po wymianie wahacza-wahaczy.Oswiadczyli klientowi ze nie ma potrzeby ustawiania zbiezności-geometrii.Po wjechaniu na plyte pomiarowa na SKP zbieznośc w duzym +.Klient-znajomekWOJTASGARD napisał(a): Generalnie słabo to widzę, wygląda to tak jakby ta robota ich przerosła.
Oczywiscie ze mozesz sam wykonac dodatkowe pomiary i nikt Ci tego nie zabroni.Jednak po odebraniu samochodu z serwisu udaj sie na jazde próbną i zobacz czy wszystko jest ok czy dalej bez zmian.Ja osobiscie od tego bym zaczał...WOJTASGARD napisał(a):Także jutro biorę suwmiarkę,i metrówkę, i dokonam stosownych pomiarów. Gdyż nie chce mi się wierzyć że jest okay.
Ja na twoim miejscu dałbym sobie spoko.Jedna sprawa-kuknij od czasu do czasu na stan ogumienia przedniej osi/mam na myśli czy nie bedzie nadmiernego zuzycia od środka lub zewnątrz/...WOJTASGARD napisał(a): I nie wiem czy teraz tak zostawić czy dalej z tym walczyc.