I30 powypadkowe czy warto?

24 Paź 2015, 17:31

Witam,

Jestem zainteresowany i30.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Powypadkowe, lecz za niezłą cenę.
Jak szanowni forumowicze sądzicie? warto?
Wszelkie opinie będą dla mnie cenne. Na temat uszkodzeń, kosztów z nimi związanymi, jak i opinie na temat dealera.

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
Schlesien
Nowicjusz

Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: BMW E46 318
Silnik: 1995cm3
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

24 Paź 2015, 20:18

Schlesien napisał(a):Powypadkowe, lecz za niezłą cenę

Zadzwoń , spytaj o opłaty i transport. Coś mi się wydaje że auto nie jest w kraju.
Schlesien napisał(a):Wszelkie opiniie będą dla mnie cenne. Na temat uszkodzeń, kosztów z nimi związanymi
Auto ładnie przygotowane do fotek. Zderzak plastikowy może wbrew pozorom znieść bardzo dużo. To co jest blaszane pod nim już nie. Na pierwszy rzut oka wydaje się że do wymiany będzie klapa bagażnika i zderzak tylny. Nie zdziwiłbym się gdyby ścianka tylna też , a i można się spodziewać pogniecionej podłogi bagażnika i przemieszczonej podłużnicy tylnej. Zdjęcia są kiepskie , ale i z tylnym prawym błotnikiem jest coś nie tak. Nie bez powodu auto jest oferowane po tak niskiej cenie w stanie uszkodzonym. Gdyby koszty naprawy rzeczywiście były niskie to by zrobili i sprzedali za normalną cenę dla tego rocznika. Czyżby szukali jelenia ? Mogę się mylić . Spróbuj obejrzeć auto na żywo.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automotive Brand Contest - nagrody dla Renault
    Renault otrzymało 5 nagród w trakcie ceremonii otwarcia Salonu Samochodowego we Frankfurcie w ramach tegorocznej edycji konkursu AUTOMOTIVE BRAND CONTEST. Wyróżnione zostały stylizacje nadwozia modeli Clio, ...
    Toyota SA 1949 rok
    Pierwszy powojenny samochód Toyoty to właśnie niewielki SA. Model istotny, ponieważ przez następne 15 lat Toyota była znana właśnie z tego rodzaju aut. Toyota SA to jeden z pierwszych niewielkich samochodów, ...