Witam, mam problem z odpaleniem swojego Seata. Jest to Ibiza z silnikiem Diesla 1.9 TDI, wymieniłem filtr paliwa oraz świece i dalej nic. Miał ktoś jakiś podobny problem z tym modelem?
Z opisu wniosku że masz silnik na pompie wtryskowej czyli VP a wiec sprawdź kolego czy EGR jest otwarty oraz czy po każdym przekręceniu kluczyka pokazuje ci się kontrolka świec żarowych jeśli nie to do poprawienia luty lub wymiana przekaźnika 109 .ok
Zawór EGR nawet na komputerze nie wyskakuje, co do kontrolki świec żarowych to pojawia się ona po przekręceniu kluczyka, pali się przez kilka sekund i znika czyli tak jak powinno być z tego co wiem. Chyba, że mylę się co do tego
Paliwo dochodzi, tego nie próbowałem jutro zobaczę ale powoli mnie krew zalewa z tym samochodem już. Kiedy go kupiłem było wszystko super bo nie powiem, że nie trafiłem go z dobrej ręki a teraz nagle jak na złość. Nie wiem czy dlatego, że zbliża mi się już przejechane 250 tyś bo dosłownie brakuje mi 300km. Wymieniałem w nim regularnie olej, przeglądy robiłem etc. i nagle takie rzeczy...
Nowe Audi S3 - najlepsze osiągi w swojej klasie Trzecia już generacja mocnego kompaktu jakim jest Nowe Audi S3 podniosła wysoko poprzeczkę możliwości przemysłu motoryzacyjnego. Całkowicie nowy silnik 2.0 TFSI Jednostka napędowa 2.0 TFSI otwiera nowy rozdział w historii ...
1/4 mili Bemowo - Wielki finał Gecko Cup / relacja 1/4 mili - Wielki finał Impreza połączyła w całość wszystkie atrakcje poprzednich rund. Było to zatem ostateczne rozstrzygnięcie pojedynku polskich maszyn z zagraniczną konkurencją. W szranki z polskimi mistrzami jednej czwartej ...
Przecież pisałem, że EGR na kompie nawet się pokazuje. Sprawdzałem przez komputer to nie wykrył żadnych błędów, podłączałem go pod VAG'a i pod AutoLogic
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.