Idiota zrobił zdjęcia mojej corolce

06 Lis 2008, 20:07

siema, ze dwa tygodnie temu mialem nie wielka stluczke, jakis typ wjechal mi w tyl, niestety poszly mi bezpieczniki od czujnikow cofania, ze wcgledu na to ze to byl jakis tam znajomy daleki wszystko zrobilismy bez ubezpieczyciela o policji nie mowiac, dalem mu rachunek za bezpieczniki do zaplacenia 250 zl, ale on chcial bez rachunku co okazalo sie 50 zl tansze, ze wzgledu na to ze to byl znajomy mechanik to rachunku ne wsytawilismy, a on dzisiaj zrobil zdjecia mojemu samochodowi, nie mowiac mi o tym, ktos wie po co on to mogl robic? po co mu to?
on_24
Początkujący

06 Lis 2008, 21:11

Nie wiem,dlaczego w tytule tematu napisałeś "idiota".Facet absolutnie jest idiotą - wręcz przeciwnie - jest człowiekem myślącym.Dlatego zrobił zdjęcie samochodu.A po co?Żeby zabezpieczyć się przed tym,jakbyś wpadł na idiotyczny pomysł jakiejś naprawy samochodu z jego pieniędzy bądz polisy,w razie jakbyś sobie ten samochód uszkodził,po tym zdarzeniu,wypłacie pieniędzy dla ciebie i naprawie.Ludzie mają różne pomysły i kombinują jak mogą,a widać ten znajomy nie miał do ciebie zaufania i wolał się zabezpieczyć na przyszłość.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

06 Lis 2008, 21:20

nie no ja takich rzeczy robic nie bede bez kichy, ale jesli on to robil po to zeby spac spokojnie to niech sobie robi i zdjecia przodu.....tylko czemu nic wczesniej nie powiedzial.
on_24
Początkujący

06 Lis 2008, 22:47

Moim zdaniem nie ma czym się przejmować...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001