Witam chciałbym sie zapytać ekspertów - czyli was ile kosztuje przerobienie 1 pary drzwi tak aby otwierały sie do góry i czy waszym zdaniem się to opłaca.
Koszt to jakieś 1500zł. Kolega kiedyś chciał sobie to zrobić. Opłacać się opłaca, na pewno fajnie wygląda, ale czy to jest praktyczne, nie bardzo. Jeśli jest to auto na codzień, to nie bardzo bo wsiadanie jest z deczka utrudnione. Jeśli auto na jakieś wystawy czy tylko na pokaz, to jak najbardziej.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
lol takie jak w ,,powrót do przyszłości'' to raczej nie xD. Słyszałem właśnie o Lambo Doors chciałbym zamontować ale nie wiem czy to praktyczne bo jeśli rzeczywiście utrudnia otwieranie to raczej nie montuje.
Nie potrafie teraz znaleźć żadnej fotkii, ale widziałem na którejś stronce drzwi otwierane do góry ( LSD ) które nie otwierały sie pod kątem 45 lub troszke wiecej stropni, lecz stawały w pionie. Robiły 90 i zakrywały pół przedniego koła, nie utrudniając wsiadania i nie były poodchylane na boki ( nie porysujesz sobie i komuś fury )
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Poznań Motor Show - nowa data targów! Wczoraj późnym wieczorem pojawiła się informacja o przełożeniu największych targów motoryzacyjnych Poznań Motor Show które miały odbyć się między 26, a 29 marca 2020 roku. Nowy termin w którym ...
werni100 napisał(a):tak nawiazujac do drzwi. czy ktos stosuje drzwi bez klamek?? jaki jest koszt tej inwestycji?? i na jakiej zasadzie te klamki sa usuwane.
działa to na pilot gdy otwierasz samochód drzwi automatycznie sie leciutko wysuwają ale już zam musisz zamknąć ale ile to kosztuje nie wiem ;D
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.