Ile za audi 90 model 1995.(chyba unikat)

10 Sie 2010, 09:45

Witam
Jestem posiadaczem czerwonego 1995 Audi Sport 90 (4 drz. sedan )
2,8-litra, 172 hp, V6. 5-biegowa skrzynia biegów. ABS.klima, 2 air bag, alarm.el.szyby, lusterka, tempomat i pewnie wiele rzeczy... (Pełen wypas jak na modele z początku lat 90-tych.)
Samochód wyprodukowany w USA w październiku 1994.
Jest w bardzo dobrym stanie. Nie ma z nim na razie problemów. w razie drobnych napraw to części pasują od audi B4 . Jeżdżę nim rok.Niestety nie mogę znaleźć takiego modelu na polskim rynku.Chyba to unikat. A jestem ciekaw jaka może być jego cena w tej chwili.
Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam

Dodano: 11 Sierpień 2010, 17:41
Nikt nie może mi pomóc? Widocznie to jedyny egzemplarz w Polsce.
czerwonyija

12 Sie 2010, 21:40

Nie wiemy w jakim stanie jest auto,ale?!Jeśli tak jest jak piszesz, to tylko będąc Niemcem mógłbyś za godziwą cenę sprzedać to auto jakiemuś Pasjonatowi,niestety u nas patrz na średnią cen a to,że to auto jest unikatowe nie znaczy ,że przyjazne wręcz przeciwnie.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

13 Sie 2010, 16:16

Nie jestem Niemcem a tym autkiem poruszam się po polskich drogach.
Chciałbym podziękować za odpisanie na mój post. Wiem, że są lepsze pojazdy tej marki ale jestem po prostu ciekawy... Jak na razie nie mam porównania. Jeszcze raz dzięki Pozdrowienia.
czerwonyija

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon III - oszałamiający design
    "Dzięki swojemu dynamicznemu i pewnemu charakterowi, nowy SEAT Leon odnajduje należne mu miejsce. Ma zdecydowany wygląd”, mówi Alejandro Mesenero-Ramanos, szef zespołu projektantów SEAT-a. "Swoim wyglądem ...