Import samochodów - zakup online i dostarczenie pod dom

27 Kwi 2021, 18:05

zoomtrading.net - czy ktoś zna tę firmę i kupił za jej pośrednictwem samochód? W necie pokazują się ich reklamy. Angielska firma z magazynem samochodów w Hiszpanii - po leasingach z Holandii i Belgii. Przywożą samochód pod dom. Brzmi nieźle ale jaka jest prawda? Czy to nie naciągacze?
plj23
Obserwowany

27 Kwi 2021, 19:45

Spróbuj to się dowiesz ...takich firm teraz jest sporo, to taka teraz moda zakupy samochodu online....ale są zalety i wady takich zakupów. Ja mam 3 małe sprawdzone firmy z DK od których mogę zakupić w ciemno auto i wszystko będzie się zgadać i oczywiście współpracujemy ...niestety nie dam namiarów...może jak przejdę na emeryturę :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy układ kontroli trakcji z BMW i3s
    BMW i3 wyznacza na świecie standardy radości z jazdy w samochodzie elektrycznych. To zasługa nie tylko zwiększonej mocy silnika w nowym BMW i3s, ale też innowacyjnego układu kontroli trakcji specjalnie dostosowanego do dynamicznej ...
    Widzisz wypadek? Nie bądź gapiem!
    Kiedy na trasie, którą przejeżdżamy, wydarzy się wypadek, wielu kierowców zwalnia, by przyjrzeć się miejscu zdarzenia, a nawet je sfotografować czy sfilmować. Może to utrudnić pracę osobom udzielającym pomocy, ...