Imprezy motoryzacyjne jesienią

09 Paź 2012, 09:59

Słuchajcie macie na oku jakieś fajne i głośne imprezy motoryzacyjne? Słyszeliście o jakiś CIEKAWYCH w swoich okolicach?. Wymieńmy się sprawdzonym info...
Ja dopiero zacząłem się rozglądać jak będzie wpadać mi coś w oko to oczywiście na bieżąco będę pisać.
Chwilowo z zapowiadających się ciekawie znalazłem pokaz monster trucków w łódzkiej atlas arenie. Wybiera się ktoś może?
Czekam na opinie i ciekawe propozycję.
abs
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 7-2000
Auto: kilka ;-)

10 Paź 2012, 13:02

Jesień i zima to posucha w imprezach motoryzacyjnych, ale jak znajdziesz coś ciekawego to proponuję dodać do naszego Kalendarza Imprez Motoryzacyjnych gdzie i inni będą mogli ją łatwo znaleźć :ok:
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

10 Paź 2012, 13:53

No właśnie, a wybrało by się gdzieś dzięki jestem nowy ;-)
abs
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 7-2000
Auto: kilka ;-)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Hyundai Santa Fe IV
    Hyundai pokazał na targach w Genewie kolejną generację Santa Fe. Paleta silników ma obejmować diesla 2.0 CRDi o mocach 150KM i 182KM, diesla 2.2 CRDi 197KM i benzyniaka 2.4 185KM. źródło: carscoops.com W moim ...
    53 Nissany NV200 zakupione przez GDDKiA
    W wyniku rozstrzygniętego przetargu nieograniczonego zorganizowanego przez Generalną Dyrekcję Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Lublinie na dostawę 53 szt. samochodów patrolowych z przeznaczeniem dla 16 Oddziałów ...