Imprezy motoryzacyjne KRAKÓW

20 Lut 2013, 13:00

Witam
Szukam wszelkiego rodzaju imprez, zlotów, rajdów, wyścigów motoryzacyjnych w Krakowie i okolicach. Chodzi mi również o spotkania miłośników motoryzacji.
W Krakowie jestem od kilku miesięcy więc nie orientuję się jeszcze z bardzo co jak i gdzie.
Jedyna impreza jaką znam to Tuning Show czyli eliminacja Wojny Północ Południe, no jeszcze memoriał Kulika w Wieliczce.
Jeżeli ktoś zna inne imprezy proszę o wpisywanie w tym temacie.
Pozdrawiam.
anwaro
Obserwowany

Prawo jazdy: 25 04 2011
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: nie mam

20 Lut 2013, 16:05

Zapraszam do odwiedzenia naszego kalendarza z imprezami :)
W Krakowie mamy dodaną imprezę https://www.kalendarzmotoryzacyjny.pl/i ... -2013.html

Jeżeli ktoś wie o imprezach i może się podzielić z innymi to zapraszamy do dodawania imprez do kalendarza. Nic to nie kosztuje, a sporo osób może na tym skorzystać :ok:
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Droga hamowania vs droga zatrzymania
    Droga hamowania to odległość przebyta przez samochód od momentu uruchomienia hamulca do całkowitego zatrzymania auta. Natomiast aby poznać drogę zatrzymania, trzeba doliczyć odcinek, który przejedzie samochód ...
    Mazda CX-5 - zwiększenie produkcji
    Mazda Motor Corporation poinformowała o planach zwiększenia produkcji Mazdy CX -5 z 200 000 do 240 000 egzemplarzy rocznie, dzięki uruchomieniu linii produkcyjnej tego modelu także w Zakładzie Ujina nr 1, obok Zakładu Ujina ...