Witam.
Niedawno zostalem posiadaczem Infiniti G37x. Wszystko jest piekne ale niestety moja wersja nie posiada nawigacji, kamerki cofania ani odtwarzania muzyki przez bluetooth, chcialbym je dodac. Zastanawiam sie co byloby najlepszym wyjsciem. Co do nawigacji to moglbym wykorzystac wyswietlanie obrazu z telefonu na monitorku (screen mirroring). Autko posiada wejscie RCA takze moze mozna je jakos wykorzystac. Dodam ze mieszkam obecnie w stanach takze linki wrzucam stad.
Znalazlem takie oto przemiotu ktore moglyby sie nadac, jestem jestem tym temacie zielony i nie mam pojecia czy to moze zadzialac.
LinkLinkLinkLinkLinkMoglbym podlaczyc modul Navtool do monitorka, do niego podlaczyc jakies urzadzenie miracast przez co moglbym bezprzewodowo przesylac obrac z telefonu. W spoilerze mogbyl wywiercic otwor na kamerke, na srodku niestety jest przycisk otwierajacy bagaznik takze musialbym kamerke troszke przesunac w bok. Do kamerki moglbym podlaczyc bezprewodowy transmiter ktory wyslalby sygnal do odbiornika podlaczonego do Navtool. Do wejscia RCA w podlokietniku mogbym podlaczyc przejsciowke na aux i do niego podlaczyc natomiast transmiter bluetooth dzieki czemu moglbym odtwarzac muzyke. Czy takie cos moze sie udac? Macie moze inny pomysl?