REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zai6 napisał(a): przyznam szczerze, że w okolicach Warszawy to w przedziale 20-30k, no różowo nie jest. Samochody wiekowe, myte silniki, handlarze udający że nimi nie są... no ogółem straszna bryndza po tej inflacji.
Zai6 napisał(a):Samochód jest z początku 2019 w silniku 1.6 CDT 136km w automacie 6 biegowym - kombi, a przebieg to ~250 tys. KM
Zai6 napisał(a):ale przyznam szczerze, że w okolicach Warszawy to w przedziale 20-30k, no różowo nie jest. Samochody wiekowe, myte silniki, handlarze udający że nimi nie są... no ogółem straszna bryndza po tej inflacji.
Zai6 napisał(a):ale przyznam szczerze, że w okolicach Warszawy to w przedziale 20-30k, no różowo nie jest.
Zai6 napisał(a):myte silniki, handlarze udający że nimi nie są... no ogółem straszna bryndza po tej inflacji.
Zai6 napisał(a):Czy można uznać to za dobrą cenę i ogółem warto, czy poprostu jest to w miarę cena i nic specjalnego dla takiego modelu i rocznika?
Zai6 napisał(a): i jeden ze znajomych sugerował zakup i ewentualną sprzedaż jak mi "nie siądzie", gdyż za tą cenę jest to jakaś okazja i raczej nie stracę. Druga osoba z kolei odradzała Insignie bo podobno ciężko jest je sprzedać a przy wymianie rozrządu już wchodzę na kwoty z rzędu 44-45K.