Oczywiściem, że się nagrzeje. Nie wiem czy wiesz ale 1 km przejechany na zimnym silniku, zużywa go w taki sam sposób jak 200 km pokonanych na rozgrzanym motorze. Więc jeśli auto ma być używane na takich "trasach" to daj sobie spokój z dieslem
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
W dieselku przy ok +5 stopniach już jest bieda z rozgrzewaniem się wiem, że u mnie klekot 1.6 przy takich warunkach spalał po 7-7.5L (stan perfekt), gdzie normalnie oscyluje w okolicach 6 (małe miasto, jedne światła)
No ok ale z tego rocznego przebiegu to do pracy mam jakieś 3.5 tys km a reszta to już dłuższe trasy a przy tej benzynie 1.8 w mieście auto pali 12 a w trasie 9l a nie ukrywam ze nie chce tyle lać do baku
Audi museum mobile - mobilność jutra Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
Budowlany ekstremista - wywrotka Jeszcze jesienią ubiegłego roku mieliśmy okazję przetestować samochód Mercedes-Benz Arocs AK 8×6 w wersji Grounder – na tym właśnie podwoziu KH-kipper zabudował półokrągłą wywrotkę tylnozsypową W1U ...
Nie jest tajemnicą ze ludzie nie chcą kupować samochodów z gazem z obawy przed większym wyeksplatowaniem dlatego ciężej takie auto sprzedać co równocześnie obniża cenę. Sam wolałbym zagazować niż kupić już z gazem
Witam po dłuższej przerwie. Auta jeszcze nie kupiłem bo ciężko znaleźć Coś dobrego spełniającego moje kryteria (I właściciel, skora', ksenon, nawigacja) dlatego chciałem zapytać jeszcze o takie auta jak ford kuga i hyundai ix35/kia Sportage. Plus tych aut jest taki ze zmieszczą mi się do garażu ponieważ mam garaż na 4.6m. Dlatego pytam o wasza opinie na temat tych aut. Szukac któregos z nich czy jednak pozostać przy insigni/508?
Jeśli nie mieszkasz na przedmieściach/wsi to SUV nie ma sensu. W trasie gorzej się prowadzi, więcej spali (w mieście zresztą też), 4wd jest tylko umowny bo albo dołącza się w sytuacjach podbramkowych albo wgl go nie ma. Nie muszę chyba tłumaczyć, że auto z większym prześwitem bez 4wd ma w sobie tyle zalet i racjonalności jak palenie w kominku dziełami sztuki
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.