Mieszkam na wsi i tu czasami większy prześwit by się przydał a w zimie 4x4 to teraz czysto teoretycznie który z tych suvow lepszy bo naprawdę ciężko znaleźć insignie z dobrym wyposażeniem od pierwszego wlasciciela (nie ufam handlarzom)
Kie Sportage i Hyundaia ix35 szukaj z benzyniakiem 2,0. Wolnossący prosty silnik z wtryskiem pośrednim, który spokojnie można zrobić na LPG. No i koniecznie szukaj z 4x4, bo inaczej takie auta nie mają sensu
BladeScan, czyli kolejny świetny/świetlny system Lexusa. Jak działa? Dobra widoczność na drodze to podstawa bezpieczeństwa. Wiedzą o tym nawet przedszkolaki. A tym bardziej producenci samochodów, którzy prześcigają się w tworzeniu coraz lepszych systemów oświetlenia samochodowego. ...
kalik spokojnie znajdzie Kię Sportage III czy Hyundaia - już nie przesadzaj Dużo sprzedało się w polskich salonach Mi osobiście Kuga nie leży z tymi srebrnymi twardymi plastikami w środku, które się zaraz rysują ale to mój gust
kalik napisał(a):Ale on chce 1 reke i nie od handlarza, do tego 4x4 ? Jakos watpie... Silniki GDI nie nadaja sie do gazu.
a ja nie wątpię bo to swego czasu 2. i 3. SUV w rankingu pod kątem sprzedaży. Kuga to był margines segmentu w PL. 2,0 nie ma GDi o czym napisałem wyżej
Podsumowując i pomijając w jakich pieniądzach kupie czy nie które auto wybrać z tych wszystkich w tym temacie biorąc pod uwagę ze jeżdżę peugeot em 206 a chce kupić auto większe w miarę komfortowe z dobrym wyposazeniem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.