Instalacja do Kia Sorento hmm ?

29 Sty 2016, 00:33

Potrzebuję sprawdzonej instalacji do Kia Sorento 3.3 auto mało popularne , jednak koszty paliwa zmusiły mnie do zagazowania. Chciałbym coś sprawdzonego .
Olszyn
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 03 1990
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Kia Sorento
Silnik: 3.3
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

29 Sty 2016, 01:01

Przed założeniem instalacje przede wszystkim proponuje sprawdzić auto . Ważnym elementem auto jest instalacja , jednak największym sukcesem jest osoba montująca instalację . Co do instalacji polecam sprawdzoną instalację Lovato Fast , bardzo dobra jakoś i cena .
Zefir
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2008
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2009

30 Sty 2016, 11:56

Spory silnik, faktycznie mało popularny. Ja swego czasu jeździłem Kia Carnival 3.8 miałem tam zamontowane BRC SQ 56. Auto sprzedałem 2 lata temu, ale na gazie zrobiłem lekko licząc 100 tys. km i wszystko działało bez zarzutu. Osobna sprawa to monter, bo on odegra kluczową rolę
Funriel
Początkujący

Prawo jazdy: 17 07 1970
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2000

31 Sty 2016, 12:40

Taki silnik to m się podoba. Nie żadne dyszle. masz się czym rządzić. a z ciekawości ile Ci pali teraz? Znajomy w branży montażowej siedzi. ja u niego gazowałem moje auta, a kilka za mną. Kolega do V6 montuje zawsze zenit pro dedykowany do 6 cylindrów właśnie, bo jest i do 4 i 8. na pewno montował santa fe też 3,3 tylko 3 Km mniej niż w Twoim, ale to chyba ten sam silnik. ja polecam, bo znam instalacje zenit pro, więc mówię z doświadczenia. A gdzie chcesz montować, w jakim mieście?
Forumowicz
Aktywny

Prawo jazdy: 01 01 1980
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Opel Vectra
Silnik: 2,2 16V 155KM direct
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...