Instalacja do samochodu Peugeot 301 1.6 z 2013 r

26 Sty 2015, 14:45

Witam jestem zielona w samochodach i szukam porady w doborze instalacji gazowej do samochodu Peugeot 301 silnik 1.6 z 2013 roku ponieważ dużo podróżuje chciałabym ograniczyć wydatki na benzynę .
Justa
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 05 2009
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Peugeot 301
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

27 Sty 2015, 13:07

Witam , tak jak zawsze polecam sprawdzić auto wymienić wszystkie płyny eksploatacyjne Olej itd , z proponowanych instalacji bardzo często w tych samochodach jest montowana instalacja Lovato Smart i tako bym polecał . Instalacja obejmowana jest gwarancją w renomowanych serwisach więc będziesz miała spokój przez 2 lata .
Zefir
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2008
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

30 Sty 2015, 09:19

Ile kosztuje lovato smart, na wiekszosc instalaci jest dwa lata gwarancji. Zapytaj w aso peugeot co montują do tych samochodów chyba BRC , taka instalacja z tego co wiem
nie powoduje utraty gwarancji na samochód , co za tym idzie serwis gwarancyjny w każdym miescie w serwisie aso.
zmorek
Początkujący

Prawo jazdy: 13 07 1995
Auto: vw sharan
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Tuning Show 2009 - Kraków / relacja
    Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...