Instalacja gazowa na 3 lata

20 Paź 2012, 21:00

Czy opłaca się robić instalację gazową na ok. 3-4 lata?
ekopolo
Nowicjusz

Auto: Opel
Paliwo: Benzyna + LPG

21 Paź 2012, 09:26

nie liczysz na jak długo tylko za ile km się zwróci i zacznie robić oszczędności, im więcej jeździsz tym szybciej się zwraca,
przykładowo u mnie instalacja zwraca się po 2-4 miesiącach :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

31 Paź 2012, 13:56

Przelicz na prostym kalkulatorze oszczędności paliwa, to zależy ile km robisz miesięcznie.
ecotech
Nowicjusz

Auto: VW Lupo
Silnik: 1.4 100KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

09 Lis 2012, 00:28

LPG to prosty rachunek– powiem Ci na przykładzie Qashqaia. Kupiłem nowego do jazdy po mieście. Po paru miesiącach założyłem firmę i zacząłem jeździć więcej. Robię po parę tysięcy kilosów miesięcznie. Na benzynie musiał bym dokładać do interesu – a tak to po roku początkowo niechciana inwestycja się zwróciła. Słabo? Założyłem lpg u dealera Signella – tam dają 2 lata gwarancji. Polecam :yes:
TonyWawa77
Nowicjusz

Auto: Qashkai
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi museum mobile - mobilność jutra
    Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
    BMW Zagato Roadster 2012
    BMW Zagato Roadster to eleganckie wcielenie BMW Zagato Coupé, Koncept jest niezwykle trójwymiarowy, szeroki i odznacza się masywnie wyprofilowanym przodem. Przednia sekcja została dynamicznie pochylona i osadzona ...