nie liczysz na jak długo tylko za ile km się zwróci i zacznie robić oszczędności, im więcej jeździsz tym szybciej się zwraca, przykładowo u mnie instalacja zwraca się po 2-4 miesiącach
LPG to prosty rachunek– powiem Ci na przykładzie Qashqaia. Kupiłem nowego do jazdy po mieście. Po paru miesiącach założyłem firmę i zacząłem jeździć więcej. Robię po parę tysięcy kilosów miesięcznie. Na benzynie musiał bym dokładać do interesu – a tak to po roku początkowo niechciana inwestycja się zwróciła. Słabo? Założyłem lpg u dealera Signella – tam dają 2 lata gwarancji. Polecam
Audi museum mobile - mobilność jutra Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
BMW Zagato Roadster 2012 BMW Zagato Roadster to eleganckie wcielenie BMW Zagato Coupé, Koncept jest niezwykle trójwymiarowy, szeroki i odznacza się masywnie wyprofilowanym przodem. Przednia sekcja została dynamicznie pochylona i osadzona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.