Instalacja lpg w audi a4 1.8 T

01 Wrz 2014, 11:37

Witam,
jestem nowa na forum, aczkolwiek wcześniej parę razy odwiedzałam;) moje autko ( po mężu ) to audi a4 1.8 T z 2004. Jaka instalacje radzicie?
tysia87
Nowicjusz

Auto: Audi a4

01 Wrz 2014, 14:26

Do Audi to mogę Ci z czystym sumieniem polecić BRC i tu do Ciebie Sequent 24. Ja mam w swoim A8 4.2 i śmiga kozak na tym zestawie. Więc jak też chcesz mieć kozackie Audi to śmiało możesz montować;) Nie idź raczej w STAGA bo często wyjdzie drożej niż BRC a wcale nie jest lepszy. Jak chcesz to zobacz sobie na forum w wątku o Kii Sportage podrzuciłem zdjęcia z montażu, montaż w Energy Gaz.
Malanis
Nowicjusz

Auto: Audi A8 2004
Silnik: 4.2 V8
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

01 Wrz 2014, 14:43

Jaka profesjonalna pomoc, dzięki. W ogóle zauważyłam że z BRC odrazu jest zestaw a z STEGIEM to nie wiem ock. A skoro polecasz BRC w Energy to zobacze co i jak.
tysia87
Nowicjusz

Auto: Audi a4

03 Wrz 2014, 10:51

Spoko, ze STAGIEM to jest tak, że każdy teoretycznie może go montować tylko nie każdy dobrze go montuje. W dodatku to składak i musisz wiedzieć które wtryski są lepsze czy HANA czy Dragony itp. Czasami STAG wychodzi nawet drożej niż właśnie BRC. Tylko jeżeli chodzi o to drugie to zawsze wybieraj tylko autoryzowane warsztatów najlepiej przez CZAKRAM, tak jak Energy.
Malanis
Nowicjusz

Auto: Audi A8 2004
Silnik: 4.2 V8
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004