Instalacje podłączanie microcar mc 2006 benzyna 523 Mpi lombardini..

21 Lut 2020, 20:59

Dzień dobry...
Chciałbym prosić kogoś kto się zna w Tej instalacji jak na zdjęciu...
Pokaże mi gdzie się znajduje przewód do podłączenia biegów?
Skrzynia automat...bo na liczniku pokazuje mi że mam na biegu i przez to nie mogę odpalić silniczka...
Bardzo był bym wdzięczny... Pozdrawiam...
Lub Swoje propozycje?
Adom
Nowicjusz

• 01 Mar 2020, 14:59

A to jest instalacja z twojego samochodu? Sam ją odłączałeś?
    Wątpię żeby ktoś ot tak wskazał ci wtyczkę od skrzyni biegów. Sprawdzałeś sam przy skrzyni jaką masz wtyczkę i próbowałeś porównać z tą wiązką?
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!

02 Mar 2020, 00:55

Nie kupiłem i tylko chciałem się dowiedzieć gdzie ona jest ..być może jest obcięta...tylko interesuje mnie , gdzie ona może być..
    Gdybym sam wyją to bym się nie pytał to chyba logiczne...?
    Pozdrawia i proszę o odp..silnik benzynowy ze skrzynia biegów był już na 3 piny w microcarze mc z 2006 a instalacje cała zakupiłem tylko brakuje mi tej wtyczki więc przedstawiłem... jakiś opis tych kabli i wtyczek , proszę.
    Adom
    Nowicjusz

02 Mar 2020, 01:29

Ktoś mi pomoże , być może zna sie na tej instalacji lub posiada microcar MC z 2006 benzyna MPI 523 na wtryskach...Z góry będę wdzięczny...
    Adom
    Nowicjusz

05 Mar 2020, 10:13

Sprawdziłeś czy przy skrzyni masz jakieś gniazda do podłączenia wtyczek? Powinieneś od tego zacząć.
    Adom napisał(a):Gdybym sam wyją to bym się nie pytał to chyba logiczne...?
    Nie zawsze tak jest ludzie czasem coś rozkładają a później pytają jak złożyć do kupy bo nie pamiętają itd.
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Powrót w korku
      Na powrót z wakacji lepiej wybierać czas, gdy natężenie ruchu jest jak najmniejsze. Niekiedy się to nie udaje i wtedy czeka nas stanie w korku. W takiej sytuacji kierowca powinien zachować spokój, stosować się ...
      Inteligentne oświetlenie MATRIX LED ŠKODY bez tajemnic
      Co dokładnie kryje się pod nazwą oświetlenie Matrix LED, które zastosowano w najnowszym odświeżonym modelu ŠKODY SUPERB? Jakie są zalety tej technologii i dlaczego zapewnia jeszcze większy poziom bezpieczeństwa ...