Instrukcja obsługii do VW JETTA

03 Lip 2009, 16:57

witam kupiłem jettę 2006 poszukuję instrukcji . Proszę również na meil [email widoczny po zalogowaniu]
kyś
Nowicjusz

Miejscowość: piła

21 Sie 2009, 09:13

Witam :wink: , poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do vw jetty 1,9 tdi z 2007 roku, ewentualnie z 2006. Podaje swojego maila [email widoczny po zalogowaniu]. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich maniaków czterech kółek :cool:
ekszynmen
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

22 Sie 2009, 15:32

Dostałem Jette 06 2.5l ze Stanów, niestety bez instrukcji. Poproszę o przesłanie jeśli było to by możliwe pod adres [email widoczny po zalogowaniu], Pozdrawiam ;)
dvdfan
Nowicjusz

Miejscowość: Rz-ów

01 Wrz 2009, 13:46

Michał napisał(a):Poszło na PW Pozdrawiam :)

Poproszę na mojego maila tą instrukcję!!
[email widoczny po zalogowaniu]
SLAWO26xx
slawo26xx
Nowicjusz

Miejscowość: LUBLIN

09 Wrz 2009, 15:31

bylabym wdzieczna za polska instrukcje obslugi do VW jetta 2007 moj e-mail [email widoczny po zalogowaniu] z gory dziekuje
ewelina2338
Nowicjusz

Miejscowość: Belgia

09 Wrz 2009, 16:15

Poszukuje instrukcji do VW Jetty 2.5 z 2006 roku. Z gory dziekuje. [email widoczny po zalogowaniu]
capo
Nowicjusz

Miejscowość: Richmond
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku
    Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...

11 Paź 2009, 10:18

Witam mam również serdeczną prośbę o wysłanie mi na e-maila także tej instrukcji obslugi

dziękuję
qnta
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

22 Paź 2009, 14:33

Witam mam również serdeczną prośbę o wysłanie mi na e-maila także tej instrukcji obslugi

dziękuję
qnta
Nowicjusz

22 Paź 2009, 14:34

dziękuję
qnta
Nowicjusz

22 Paź 2009, 14:45

ja też bym prosił o instrukcje do jetty
z góry dzięki

e-mail [email widoczny po zalogowaniu]
qnta
Nowicjusz

02 Lis 2009, 10:55

Czy ja również mógłbym prosić o przesłanie instrukcji obsługi do vw jetty, z góry dziękuję.
banaszakmichal
Nowicjusz

Miejscowość: Skierniewice

02 Lis 2009, 18:30

mozecie spróbowac zagadac o instrukcje bezposrednio o instrukcje u dilera vw moj kumpel poszukiwał instrukcji do audi a5 poszedl do audi i mu diler na maila bez problemu za darmo przeslal :wink:
pitbullr7
Nowicjusz

Miejscowość: konstancin leśny

02 Lis 2009, 18:41

Witam!
Jestem tu nowa.
Dziś kupiłam amerykański vw jetta automat 2005 rok,benzyna 2,5 i nie mam instrukcji obsługi
Błagam prześlijcie mi na meila

Dziękuję!!!!!!!!!
olka80
Nowicjusz

Miejscowość: Grudziadz

11 Lis 2009, 14:44

Czy ja również mógłbym prosić o przesłanie instrukcji obsługi do vw jetty, z góry dziękuję [email widoczny po zalogowaniu] :smile:
saduz66
Nowicjusz

Miejscowość: Głogów

16 Lis 2009, 15:52

Jeżeli ktoś by mógł to proszę o przesłanie instrukcji na adres [email widoczny po zalogowaniu] serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich na forum.
all
Nowicjusz

Miejscowość: POZNAŃ