Instrukcja obsługii do VW JETTA

21 Lis 2009, 16:07

Witam Państwa!
Miesiąc temu nabyłem VW Jetta 1.9 TDi z 2008 r. Auto pochodzi z Niemiec i niestety instrukcja obsługi jest w języku niemieckim. Proszę o przesłanie polskojęzycznej wersji na adres: [email widoczny po zalogowaniu].

Z góry serdecznie dziękuję:)
Ostatnio edytowany przez mabro 29 Sie 2010, 20:57, edytowano w sumie 2 razy
mabro
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

21 Lis 2009, 21:20

Witam
Bardzo Proszę o tą książę
Z góry bardzo dziękuję

[email widoczny po zalogowaniu]
jarzab1983
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

23 Lis 2009, 19:07

Witam!
Jestem nowy na tym forum i ogólnie jest to pierwsze forum, na którym jestem zalogowany, tak więc nie wiem czy dobrze piszę, w dobrym miejscu... Jeżeli coś zrobiłem nie tak, to z góry przepraszam. Chodzi dokładnie o to, że od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem VW Jetta (wersja USA - 2,5l, 150 KM), ale niestety bez instrukcji. Jeżeli ktoś mogłby mnie poratować (a najlepiej w języku polskim) instrukcją na maila, będę wdzięczny. Z góry dziękuję! [email widoczny po zalogowaniu]
Brandnew
Nowicjusz

26 Lis 2009, 13:34

Witam!!!
Niedawno stałem się posiadaczem autka VW JETTA FSI 1.6, tylko że niestety nie mam do niego instrukcji. Czy byłaby możliwość aby ktoś mi ją wysłał na meila [email widoczny po zalogowaniu].
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
szewco
Nowicjusz

Miejscowość: PUŁAWY

06 Gru 2009, 13:25

Też proszę o tą instrukcję na adres: [email widoczny po zalogowaniu]
kasiabrzeg71
Nowicjusz

Miejscowość: BRZEG

11 Gru 2009, 09:25

Witam! Ja też bym prosił , jeżeli ktos będzie uprzejmy mi wysłac na adres: [email widoczny po zalogowaniu]
z góry serdeczne dzięki :grin:
pieterr77
Nowicjusz

Miejscowość: Kołczewo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator średniego spalania
    Policzenie wartości średniego spalania jest dosyć istotne dla większości kierowców dlatego też przygotowaliśmy kalkulator kosztów zużycia paliwa który pozwala obliczyć średnie spalanie na określonym dystansie, ...
    Skoda Vision E - wnętrze samochodu koncepcyjnego
    Futurystyczny design modelu VISION E ukazuje charakter nowego języka stylistycznego ŠKODY dla przyszłych pojazdów elektrycznych. Najbardziej uderzające cechy nadwozia to m.in. brak słupka B czy nietypowo otwierane ...

19 Gru 2009, 13:04

witam posiadam jette 1,9tdi z 2006 roku, posiada ktoś instrukcje do niej? jak coś to [email widoczny po zalogowaniu]
z góry wielkie dzięki!
mik03
Nowicjusz

Miejscowość: Bełchatów

20 Gru 2009, 13:38

Witam, ja również bardzo bym prosił o instrukcję
p-ratajczak
Nowicjusz

Miejscowość:

21 Gru 2009, 01:07

A wpadnie ktoś w końcu na pomysł żeby wrzucić tą instrukcję na ogólnodostępny serwer? A potem ktoś inny na kolejne serwery?
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

02 Sty 2010, 23:54

Witajcie!
Zaswiecila sie mi kontrolka koloru zoltego na polpicie tzn.symbol zarowki w sloneczku!
Wedlug instrukcji jest to czujnik ktory informuje ze nieswieci jakas z zarowek!
Sprawdzilem w kolo samochod ma jette 2008 2.5 i wyglada ze wszystko jest ok!
Chcialem sprawdzic bezpieczniki ale znalazlem je pod maska silnika myslalem ze standartowo bezpieczniki znajduja sie pod kierownica ale ich tam nie ma lub sa mocno ukryte!
czy moze ktos mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu?
pozdrawiam!
VW jetta 2.5 08r
soltys77
Nowicjusz

Miejscowość: NJ USA

07 Lut 2010, 17:31

witam serdecznie wszystkich użytkowników tego cudownego forum. Poszukuje elektronicznej wersji instrukcji obsługi do volkswagena Jetty 1.9TDI rok 2006. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Mój e mail: [email widoczny po zalogowaniu]
Mariusz75
Nowicjusz

Miejscowość: Szprotawa

14 Lut 2010, 12:03

Również proszę o instrukcję do jetty 1,9 TDI 105 KM na adres [email widoczny po zalogowaniu] - z góry dziękuje.
Pawełek
Wojtasek
Nowicjusz

Miejscowość: Chrzanów

27 Lut 2010, 14:10

Proszę o instrukcję do jetty 1,9 TDI 105 KM (sportline automat) na adres [email widoczny po zalogowaniu] - dziękuje.
rusinu
Nowicjusz

Miejscowość: Wa-wa

05 Mar 2010, 15:53

Witam bardzo bym prosił o wysłanie mi na emaila tej instrukcji obslugi z góry dzieki.
najmad
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

05 Mar 2010, 21:50

siema masz moze instrukcja obsługii do VW JETTA ?? jak byc miał to mozesz mi przesłac [email widoczny po zalogowaniu]

[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 21:51 ]
moze mi ktos wysłą instrukcja obsługii do VW JETTA z góry Dzieki [email widoczny po zalogowaniu]
luk4s15
Nowicjusz