Interfejs do złącza kia, mazda 1999 rok

30 Maj 2009, 11:43

Witam zakupiłem ostatnio interfejs diagnostyczny OBD2 [link do oferty na Allegro wygasł] . I mam z nim problem gdyż interfejs nie pasuje do moich złączy ( o ile to są te i w samochodzie nie ma innych) Posiadam Kie carnival 1999 rok i Mazdę 323f również 1999 rok i nie mogę znaleźć złącza do którego pasował by interfejs który kupiłem. Zastanawiam się czy może szukam nie tam gdzie trzeba czy rzeczywiście te samochody wyposażone są jeszcze w starsze kostki. Znalazłem w obydwóch samochodach kostki pod maską ale jak już wcześniej wspomniałem zakupiony interfejs do nich nie pasuje. Zobaczcie jak one wyglądają czy to są te kostki których szukam jeśli tak to co mogę w takim wypadku zrobić? Zaopatrzyć się w jakąś przejściówkę?

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

LongeRek
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Jesienne liście - piękne i niebezpieczne
    Choć kolorowe liście to urokliwy element jesieni, może on stać się przyczyną zagrożenia na drodze. Na mokrych liściach auto łatwo traci przyczepność, mogą one też przykrywać nierówności czy dziury, a nawet uszkodzić ...