REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adas007 napisał(a):Jadę niebawem wybrać samochód z Niemiec. Auto ma być niewielkie będą nim jeździły dwie osoby. Ważny jest również kompromis między mocą a niedużym spalaniem. Co do wyglądu wiadomo to sprawa gustu. Modele podane niżej uważam za ładne i mimo lat wciąż mają atrakcyjną linię a to również dla mnie ważne.
Jak narazie mam 3 typy:
1. Honda civic 1.5
2. Mitsubishi Colt CA0 lub CJ0 1.6
3. Mazda 323f 1.5
Co sądzicie o tych modelach? Może macie jakieś inne propozycje w cenie do 1000 euro ?
Daro20VT napisał(a):A dlaczego nie Poloneza![]()
Lepiej kupić 10 razy bitego Golfa III z przebiegiem 140tyś KM bo licznik cofnięty o 200tyś KM oczywiśćie od dziadka z niemiec auto nie widziało zimy itd...
Cóż mieszkamy wkońcu w Polsce....
Orzeszek napisał(a):Daro20VT napisał(a):A dlaczego nie Poloneza![]()
Lepiej kupić 10 razy bitego Golfa III z przebiegiem 140tyś KM bo licznik cofnięty o 200tyś KM oczywiśćie od dziadka z niemiec auto nie widziało zimy itd...
Cóż mieszkamy wkońcu w Polsce....
Dobra... powiem coś co może niektórzy ciężko zniosąMój wujek ma Poloneza tego z pierwszych więc oglądałem i widziałem już wszystkie Caro, Atu, Caro Plus więc mogę powiedzieć że POlonez to ścierwo.