Jak dobrze zaplanować podróż samochodem?

17 Mar 2014, 09:44

Przydatne porady. Lubię jak wszystko jest dobrze zaplanowane, przynajmniej uniknie się kilku nieprzyjemnych niespodzianek w trasie ;)
luk4sz
Nowicjusz

Auto: Toyota

18 Maj 2014, 12:25

Porady bardzo przydatne jak dla mnie ponieważ podczas podróży potrafię strzelić jakąś tzw. gafę szczególnie, że zawsze podróżuję z dziewczyną, która lubi jak coś jest zaplanowane dokładnie. Ten mini poradnik bo tak go nazwać można bardzo mi się przyda :)
modest
Nowicjusz

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 24 08 2013
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Audi A4 B7 S-line
Silnik: 2.0 TDI 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

23 Maj 2014, 14:13

Hej,
Rzeczywiście przydatny poradnik. Mimo, iż jestem kobietą, a one z reguły są (podobno :D ) bardzo zorganizowane...mnie to nie wychodzi (raz w roztargnieniu o mało nie zostawiłam córki w sklepie). Może teraz będzie mi jakoś łatwiej, bo na "wyprawy samochodowe" z mężem wybieramy się dość często i zawsze okazuje się w końcu, że coś zostalo niedopilnowane.
Leksa89
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 09 2010
Auto: Audi A4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Verso-S (2005–2017)
    To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
    Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione?
    Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...