Grillowanie, wyjazdy czy wesela - wczorajszy kierowca Letnie grillowanie, wyjazdy czy wesela często łączą się ze spożywaniem alkoholu. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że w takiej sytuacji często nie są zdolne do prowadzenia samochodu nie tylko tego samego wieczoru, ...
Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...
Hm... Veronice zaczęło siadać sprzęgło, niekoniecznie wiedziałem co konretnie siadało, więc chciałem się upewnić... No i tak jakoś znalazłem w google, zarejestrowałem się, a teraz jeżdżę Leopardem... Tak, to imię mojego obecnego autka
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.