REKLAMA
Witam serdecznie wszystkich Allegrowiczów. Już jakis czas troszkę pohandlowałem samochodami, narazie raczkuje i mało zarabiam w tej zabawie, ale narazie jescze na żadnym samochodzie nie straciłem, lecz zarobiłem. Mam jednak kilka pytań do tarych wyjadaczy.
1. Co mówicie potencjalnemu klientowi, jak pyta dlaczego tak szybko sprzedaje auto?
2. Czy da się kupić samochód, potem go sprzedać, nie płacąc skarbowego i jednocześnie nie rejestrując go?
3. Gdzie najlepiej szukać samochodów i jakich ( czy okazji, uszkodzone w jakiś sposób) - gdzie, czy oferta, czy gumtree.pl , allegro.pl , czy macie jeszcze jakieś propozycje?
4. Czy dzwonicie do ludzi, którzy cenią autko dosyć normalnie i oferujecie im swoją cenę i jak to powiedzieć?
5. Czy można kupować od handlarzy, bo często widzę, że tanio cenią, bo chcą szybko sprzedać, a widzę, żebym trochę podniósł i też raczej sprzedał?
Czy z komisów można kupować, bo też czasem mają niską cenę?
Bardzo serdecznie prosze o odpowiedź na te pytania, chyba, że macie jeszcze jakieś inne rady. Proszę o wyrozumiałość, bo jak zaznaczyłem na wstępie, raczkuje. Pozdrawiam serdecznie wszystkich!