witam kupiłem sterownik zamka centralnego z kluczykami i nie wiem gdzie go podłączyć gdzie się wpiąć w kable zeby wszystko działało zamykanie i otwieranie drzwi i szyb i otwieranie bagaznika. Czy ktoś może u siebie montował j się oreietuje gdzie to się podłączyć?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Zobacz w lewym słupku tam gdzie jest wyjście wiązki na drzwi kierowcy. Tam powinieneś znaleźć wszystkie odpowiednie kable. Z tego co wiem w tym modelu sterowanie jest plusami.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Wyprzedzanie na wagę życia - jeden z najtrudniejszych manewrów Nieprawidłowe wyprzedzanie co roku jest jedną z głównych przyczyn wypadków. Ten manewr jest dla kierowców jednym najbardziej ryzykownych i zarazem najtrudniejszych. Wymaga od nich błyskawicznej oceny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.