Jak jutro do i przez WARSZAWE?

01 Lut 2008, 16:01

Jutro wybieram sie na Śląsk i muszę zachaczyć o warszawę w sprawach biznesowych, o 10.30 mam spotkanie. I mam pewien dylemat co do wjazdu do warszawy. Podobno blokada warszawy przez kierowców ciężarówek została przeniesiona na jutro:-(. Nie orientuje się ktoś czy się odbędzie, ewentualnie o której godzinie? Głownie chodzi mi o traę S7/E77 od strony Płońska. Niechciał bym utknąć w korku i spóźnić się na spotkanie.
Proszę o pomoc, ewentualnie o jakieś rady.
Pozdrawiam!
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

01 Lut 2008, 19:04

Sytuacja na granicy poprawiła się, więc na razie nie blokujemy miast i dróg. Ale wciąż czekamy na gwarancje - ogłosił Ogólnopolski Związek Pracodawców Transportu Drogowego. Decyzję w sprawie blokad odłożono na czas nieokreślony.

Przewoźnicy postanowili, że ze względu na poprawę sytuacji na wschodniej nie zablokują dróg w kraju - poinformował przewodniczący Ogólnopolskiego Związku Pracodawców Transportu Drogowego Bolesław Milewski.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

01 Lut 2008, 23:51

Trochę mnie uspokoiłeś. Dzięki!
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

02 Lut 2008, 18:03

Zadnych blokad niebyło, przejechałem bez problemu, szybciej niż zwykle, poza kilkoma wypadkami na 7 było spokojnie. Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

07 Cze 2008, 14:07

Pewnie trochę po czasie ta odpowiedź - podpowiedź ale ...
Unikajcie jutro (i dziś pewnie) trasy z Warszawy na Lublin przez miejscowość Zakręt. Parę kilometrów dalej na kierunku na Lublin jest miejscowość Guraszka - a tam wiele osób, które przyjechały / przyjadą na Piknik Lotniczy.
na drodze może być niebezpiecznie !!!
Ryszard ST
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Grill Lexusa LS 500 to ręczna robota mistrzów takumi
    Stworzenie charakterystycznego grilla w kształcie klepsydry dla nowego Lexusa LS nie byłoby możliwe bez precyzji rąk wyjątkowych rzemieślników, którzy przekształcili produkt maszyny w dzieło sztuki. Wzór ...
    Kalkulator momentu obrotowego
    Jednostką stosowaną w samochodach do określenia momentu obrotowego jest Nm (niutonometr). Moment obrotowy zaś jest podstawowym parametrem, który charakteryzuje osiągi silnika spalinowego.