REKLAMA
Witam.
Pewnie jak wiele osob zastanawiam sie nad kupnem auta. Troche poczytalem co piszecie ale potrzebuje rad.
Chce kupic auto do 5000zl (reszte na zaoszczedzonych złotowek na ewentualne wymiany, eksploatacje)
Podstawowy problem to to ze nie znam sie kompletnie. Dla mnie wielkosc silnika, moc itp nie mowia wiele.. Na pewno sa to wazne rzeczy ale niestety dla mnie niejasne (moze ktos moze zaproponowac cos do poczytania na ten temat)
Jestem z Warszawy i staram sie znalezc cos wlasnie w tym miescie ale kolejny problem tyczy sie poprzedniego. nawet jak znajde to sam nie pojade bo kupi (znajac pecha) skladaka.. pomysl umowienia sie u mechanika jest dobry ale nie wiem (jeszcze) gdzie. Moze ktos zajmuje sie taka pomoca?
Inna sprawa to miejsce poszukiwac. Wlasciwie przegladam tylko oferty w internecie bo nawet nie mam czasu na nic wiecje.
Ale najwazniejsze. Znam kilka osob ktorzy maja auto marki Toyota i sa bardzo zadowoleni. Dlatego i ja chce kupic.. niestety fundusze ograniczaja wybor. Toyota skarlet jest w miare rosadnej cenie tylko czy sie oplaca? (takiego malego samochodu szukam)
Chcialbym miec auto ktorym pojezdze w miescie ale tez bede mogl wybrac sie w jakas trase (nie mowie o codziennych wyprawach do Gdanska autostradami lewym pasem....!)
Co do samego auta to za taka cene mozna (jak widze) kupic tylko cos starszego (gdzies tak 10-15lat) z przebiegiem 170tys.. (to parametry na ktore zwracam uwage -aktualnie - przy ogladaniu ofert) oplaca sie zaku ptakiego wyjezdzonego staruszka?
to chyba tyle moich watpliwosci.. mam nadzieje ze uzyskam pomoc w nakierowaniu mnie na dobry sposob poszukiwan..
Pozdrawiam