Fiat 500 jest ok, odważyłbym się przejechać, bo mi się podoba Nie jest gejowskim autem, zależy dla kogo, dla mnie nie...dla mnie nie ma w ogóle gejowskich aut...
Ale kto wogóle wymyślił coś takiego jak gejowskie auta? To jest dziecinada jednym słowem! Są auta może bardziej kobiece ale według mnie wszystkie auta są dla wszystkich, a określanie że auto jest gejowkie czy pedalskie to już jest deczko dziecinne. Jak już to kolor auta moze być pedalski ale z takim sie jeszcze nie spotkałem.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Jak działają aukcje samochodów poleasingowych? Kupno samochodu jest zawsze niemałym wyzwaniem. I dotyczy to zarówno małych oraz średnich przedsiębiorców, jak i osób prywatnych. Spora część używanych samochodów sprzedawana jest przez handlarzy, ...
gdzieś miałem podane w statystykach czym jedzą geje w USA.Często pojawiał się DB9 i BMW 5
A tak naprawde to bzdura totalna,podobnie jak samochody dla facetów i kobiet
Ja owszem...oczywiście nie kolory typu róż czy kanarkowy, bo takie krzykliwe mi się nie podobają, ale np ciemna zielen lub niebieski, granatowy, bordowy jak najbardziej
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.