Fiat 500 jest ok, odważyłbym się przejechać, bo mi się podoba Nie jest gejowskim autem, zależy dla kogo, dla mnie nie...dla mnie nie ma w ogóle gejowskich aut...
Ale kto wogóle wymyślił coś takiego jak gejowskie auta? To jest dziecinada jednym słowem! Są auta może bardziej kobiece ale według mnie wszystkie auta są dla wszystkich, a określanie że auto jest gejowkie czy pedalskie to już jest deczko dziecinne. Jak już to kolor auta moze być pedalski ale z takim sie jeszcze nie spotkałem.
Nissan LEAF - 50000 sprzedanych egzemplarzy na całym świecie Nissan LEAF, samochód ze stuprocentowym napędem elektrycznym, przekroczył kolejny historyczny próg dzięki sprzedaży 50 000 egzemplarzy, wzmacniając w ten sposób swoją pozycję lidera sprzedaży wśród ...
Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...
gdzieś miałem podane w statystykach czym jedzą geje w USA.Często pojawiał się DB9 i BMW 5
A tak naprawde to bzdura totalna,podobnie jak samochody dla facetów i kobiet
Ja owszem...oczywiście nie kolory typu róż czy kanarkowy, bo takie krzykliwe mi się nie podobają, ale np ciemna zielen lub niebieski, granatowy, bordowy jak najbardziej
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.