Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
![Wink ;)]()
Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że jest to sprzeczność, dlatego zaznaczam: ,,najniższe w miarę możliwości"
![Szczęśliwy :D]()
Na pierwszym miejscu są osiągi, nigdy nie poszedłbym w stronę spalania i wybrał auta z gorszymi osiągami, gdybym miał możliwość zakupić model z lepszymi osiągami i miałby palić więcej. Chodzi mi właśnie o Track day'e, ćwiartka średnio mnie interesuje, aczkolwiek chciałbym aby auto na prostej też dawało popalić, dlatego Mazda MX-5... Sory, ale niebardzo
![Razz :P]()
Też właśnie myślę, że ten tuning to raczej dla pasjonatów określonego modelu, nie dla osób, które szukają jakiegokolwiek auta z konkretnymi preferencjami, po prostu się nie opłaca. Co myślicie o Mercedesach CLK, E i C AMG? Również dają popalić, niewiele gorzej od M3, a ceny niższe. Pewną opcją jest również Volvo S60R. Czekam na dalsze sugestie
![Uśmiechnięty :)]()
Myślę, że określiłem się wystarczająco, spalanie interesuje mnie tylko w przypadku aut o podobnych cenach i osiągach. Napęd oczywiście najlepiej RWD, ewentualnie AWD, FWD musiałby naprawdę miażdżyć konkurencje abym się zdecydował.
EDIT. Zapomniałbym o Saabie Aero, popatrzcie, im więcej myślę tym więcej aut się pojawia
![Szczęśliwy :D]()