ooo widzę że wśród konkretnych i rzeczowych odpowiedzi znalazł się jeden inny
który uciekł za granicę i teraz na swoich rodaków mówi "polaczki" i cieszy się bo pastując buty angolowi albo zmywając gary zarobi 600funtów. PROSIŁEM O PROPOZYCJĘ AUT A NIE GŁUPIE KOMENTARZE.
Crossfire tragedia z wyglądu oczywiście jak dla mnie odpada
pontiac ciekawy ciekawy warto się rozejrzeć i sprawdzić osiągi
podejrzewam że wybór mocno ograniczony
3000GT szukałem i szukam nadal godnego zainteresowania egzemplarza (marzenie z dzieciństwa)
sunny toś pojechał chyba najlepsze osiągi z wszystkich mi tu przedstawionych wielki plus aczkolwiek raczej nie takiego auta szukam trochę zbyt pospolite z wyglądu
maserati kto by nie chciał
piękne na pewno szybkie ale nie szukam aż takiego youngtimera
leon ciekawy szybki nie do końca w moim guście
bmw 850 ehhh cudo
cena jak cena natychmiast kupić auta nie muszę więc dozbierać można ale doskonale wiem ile kosztuje cokolwiek do tej bmki ceny poprostu miażdżą więc niestety nie
Po obejrzeniu alfy GT muszę stwierdzić że autko CUDOWNE niestety oglądany przezemnie egzemparz pozostawiał wiele do życzenia ... mechanika , zawias, elektronika git ale autko coś mocno bite był oprócz dachu i prawych drzwi całe lakierowane. Sprzedający przez telefon puścił cene momentalnie spuścił cene o 1000 bo stwierdził że nie idzie a po obejrzeniu auta i jak stwierdziłem że nie biorę to puścił jeszcze 2500 i z 21.500 zrobiło się 18000 takie ma parcie na sprzedaż
więc pozostaje przyczaić się na inny egzemplarz bmw e46 nie muszę oglądać kumpel ma tą wersje i wiem jak jezdzi
z subaru imprezy rezygnuje a szkoda bo to bardzo fajne auto niestety znalezienie przyzwoitego ( nie mówię o idealnym bo takich nie ma) to już chyba cud tak jak pisałem dobry wrx to ok 35 tys więc mnie nie stać